010 Web Fotografie
Image default
Fotografie

Door Propfun een leuke avond gehad

Als wij het bedrijf Propfun niet hadden gevonden, was de avond een stuk saaier geweest. Mijn man en ik waren 25 jaar getrouwd en we wilden samen een groot feest organiseren. We hadden een prachtige locatie geregeld waar veel mensen in konden en waar er nog steeds genoeg ruimte was voor iedereen. Alleen hadden we alleen maar wat eten en voor de rest muziek. Maar we wilden wat anders er nog bij om te doen tijdens het feest. Toen kwamen we op het idee van de Photobooth.

Een bedrijf vinden waar we een photobooth konden regelen, zoals bij Propfun

We hadden zelf nog nooit gehoord van het bedrijf Propfun en hadden moeite om een photobooth met alles erop en eraan te vinden. Want een photobooth is natuurlijk best zwaar en niet gemakkelijk ergens neer te zetten op locatie. Maar we gingen toch een poging doen om te kijken of het wel ons ging lukken. Na een tijdje zoeken via het internet, kwamen we via een website een photobooth tegen die we konden inhuren voor een goede prijs. De website waar dit vandaan kwam was Propfun en had vele opties wat we ermee konden doen. Dus na even een overleg met de evenementenlocatie, konden we deze gaan boeken.

Super leuke ervaring

Het boekingsproces bij dit bedrijf was erg gemakkelijk en binnen no-time hadden we contact met het bedrijf. Daar konden we de reservering vastleggen en daarbij de informatie geven over waar ze moesten komen. Op de dag van het feest hebben we al vroeg daar lopen helpen met opzetten van alles. Propfun kwam ook op tijd aan met de machine en deze hebben ze door middel van hun personeel naar de aangewezen plek gebracht. We zijn blij met de keuze van de photobooth want iedereen vond hem geweldig en wij hebben ook even een kiekje gemaakt.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de website van Propfun en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van Propfun via www.propfun.nl voor meer informatie over hun producten en diensten die zij aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Bruiloft fotograaf Veenendaal

Award winning bruidsfoto

Tips voor de perfecte cake smash