010 Web Fotografie
Image default
Muziek

Een djembé workshop organiseren voor je familie, vrienden of collega’s

Een djembé workshop is een leuke activiteit om met familie, vrienden of collega’s te ondernemen. Je maakt samen muziek en komt langzaamaan in hetzelfde ritme. Dat is goed voor de samenwerking en bovendien leuk om te doen. Zowel jong als oud beleeft plezier aan een muzikale beleving, waardoor deze activiteit ook leuk is om voor je klas te organiseren. Dus of je nu voor je school, bedrijf of voor je familie een leuke activiteit zoekt, een djembé workshop is altijd een goed idee!

Kies uit verschillende muzikale workshops met swingende arrangementen

Nu vraag je je misschien af waar je zo’n workshop kunt organiseren. Het antwoord is simpel: bij Dununba. Dit bedrijf organiseert diverse muzikale workshops voor scholen, bedrijven en particulieren. Hierbij heb je de keuze uit diverse mogelijkheden, waaronder:

  • Een djembé workshop
  • Een bodypercussie workshop
  • Een Boomwhacker workshop
  • Een Braziliaanses percussie workshop

Er is dus voor ieder gezelschap wel een leuke muzikale workshop te vinden bij Dununba. Welke workshop je ook kiest, je beleeft er gegarandeerd veel plezier aan. Iedereen zal helemaal opgaan in de swingende percussie arrangementen. De muziek kan zelfs aangepast worden aan het door jou gekozen thema.

Organiseer de workshop op een locatie naar keuze

De workshops van Dununba worden door het hele land gegeven. Je kunt ze namelijk gewoon bij jou op locatie langs laten komen, mits hier genoeg plaats is. Heb je niet genoeg plaats voor een djembé workshop bij jou op kantoor, school of in huis? Dat is geen enkel probleem. Dununba werkt samen met verschillende locaties door heel Nederland. Wanneer je hiervoor kiest, kun je er bovendien een arrangement aan vastplakken. Op die manier kun je de workshop combineren met een lekkere lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel. Zo sluit je de workshop op een leuke manier af en geniet je samen met je gezelschap nog even na van de muzikale beleving.

https://dununba.nl/