010 Web Fotografie
Image default
Bedrijfsfotografie

Flying dutch

House muziek is booming, dat is geen geheim. Ook het feit dat Nederland een van de wereldleiders is op het gebied van EDM (electronic dance music) is algemeen bekend. Dj’s als Afrojack, Hardwell, Tiesto en Armin van Buren maken al jaren deel uit van de top van de wereld. Het ene succes na de andere wordt geboekt en men ziet de Dj’s als helden. Dag in dag uit trekken duizenden mensen er op uit om de voetjes van de vloer te laten gaan op muziek van deze Dj’s. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld zijn ze ingepland. Het is dan ook zeer bijzonder dat de plaatjesdraaiers allemaal samenkomen op een evenement in ons kikkerlandje. Het is mogelijk om de helden van deze tijd te aanschouwen op het feest The Flying Dutch.

Op drie verschillende locaties verspreid door het land wordt het feest gegeven. Bezoekers kunnen een kaartje kopen voor een van de locaties en de Dj’s worden heen er weer gevlogen per helikopter van locatie naar locatie. De programmering liegt er niet om. Gigantische namen zoals Tiesto, Hardwell, Afrojack, Martin Garrix, Armin van Buuren, Oliver Heldens, Firebeatz, Showtek, W&W en Nicky Romero zullen het spreekwoordelijke dak er af blazen in Amsterdam (Olympisch stadion), Rotterdam (Ahoy buiten) en Eindhoven (E3 strand). Meer dan honderdduizend bezoekers kunnen genieten van de dancemuziek. Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden. Inmiddels is de kaartverkoop ook van start gegaan en vliegen de tickets de deur uit.

Op deze feesten doen mensen extra hun best om er zo goed of opvallend mogelijk uit te zien. Gekke kostuums en hippe kleding valt overal te aanschouwen. Een officiële EDM Photographer kan alles vastleggen. Remy de Klein mist geen moment van het spektakel en maakt mooie foto’s van en omgeving en de mensen. Kijk anders voor wat voorbeelden van foto’s op andere festivals op www.remydeklein.com  

http://remydeklein.com/edm-festival-photographer/

Gerelateerde artikelen

Kunstplanten voor binnen

Kerntrekbeveiliging

Kies ook voor de beste loopbaan coach Arnhem of Den Bosch