010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Gaat u de badkamer opknappen?

Een badkamer opknappen kan een dure aangelegenheid zijn. Ziet uw huidige badkamer er wat muf en vergeeld uit? Of zitten er misschien verouderde tegels op de muur uit de jaren ’80? Wat ook het probleem is, u hoeft niet meteen allemaal nieuwe materialen te kopen. U kunt namelijk ook uw huidige materialen laten opknappen. Dankzij de methodes ontwikkeld door keuken – en badkamerspecialist Het Chique Huis kan uw oude badkamer er weer als nieuw uit zien, zonder ook maar een nieuwe tegel aan te schaffen. Zo kunnen zij tegels voorzien van een nieuwe kleurcoating, en zo uw oude tegels weer stralend wit maken. En het gebeurt allemaal binnen een dag. Geen sloop – of bouwwerkzaamheden en dus geen rommel. En dit alles voor een klein deel van de prijs van een reguliere renovatie. En maakt u zich over de duurzaamheid geen zorgen, ze geven 5 jaar garantie op hun werkzaamheden.

Iedereen wil zijn dag fris beginnen

Wie wil zijn dag beginnen in een oude muffe badkamer of tussen gedateerde tegels? Fris uw oude badkamer helemaal op zonder nieuwe materialen te hoeven kopen. Neem contact op met Het Chique Huis om te vragen naar de mogelijkheden. Geen uitdaging is ze te gek, na meer dan 30 jaar ervaring met badkamers opknappen. Uw wensen worden uitgebreid met uw besproken voor ze aan het werk gaan. Daarna is het binnen een dag gebeurd in de meeste gevallen.

Wacht niet langer!

Twijfel niet langer en bespaar die euro’s. Met wat u bespaart kunt u zich misschien zo een extra vakantiereis veroorloven. En uw oude badkamer zal er evengoed als nieuw uitzien. Dankzij de methodes van Het Chique Huis is het klaar voor u het door heeft. Iedereen zal denken dat u een nieuwe badkamer heeft, inclusief uzelf. Dus overweeg het opknappen van uw badkamer en benader een bedrijf als Het Chique Huis.

https://www.hetchiquehuis.nl/

Gerelateerde artikelen

Klop ook aan bij de pvc specialist

Een betrouwbare dakdekker in Gouda

Deze hovenier nabij Roosendaal maakt uw tuin af