Geniet van borrelhapjes of ga lekker lunchen in Breda, middenin het centrum

      Reacties uitgeschakeld voor Geniet van borrelhapjes of ga lekker lunchen in Breda, middenin het centrum

Gaat u binnenkort wat drinken met vrienden die u al lang niet meer heeft gezien? Of bent u gewoon van plan om spontaan te gaan borrelen? Naast dat u bij Parc Breda lekker kunt lunchen, is dit ook het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!

Een ongedwongen sfeer tijdens het lunchen of borrelen bij Parc Breda, recht in het centrum

Middenin het bourgondische Breda vindt u een prachtig groot plein waar het hele centrum samenkomt: de grote markt. Een café op de grote markt in Breda is de perfecte plaats om lekker te gaan lunchen of borrelen. De sfeervolle lunchlocatie en restaurant Parc Breda is hier bij uitstek perfect voor. U neemt plaats in de lichte serre met uitzicht op de Grote Markt, of op een van de gezellige loungebanken. Op de uitgebreide kaart ontdekt u een breed scala aan mogelijkheden die u kunt bestellen. Keuzes maken wordt nog eens moeilijk! De vriendelijke gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Heeft u allergieën of een speciaal dieet? Laat het op tijd weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

Soepen, salades en overheerlijke broodjeslunchen bij Parc Breda, gevestigd in het centrum

Ziet u zichzelf als een echte fijnproever? Of bent u misschien eerder iemand die het altijd houdt bij één vast gerecht? In beide gevallen kunt u overheerlijk lunchen bij Parc Breda, gevestigd in het centrum van Breda. Naast de bekende klassiekers zoals een broodje vitello tonato of zalmsalade, vindt u ook een aantal verrassende elementen op de kaart. Wat dacht u van een tom kha kai, de klassieke Thaise soep? Of kies eens voor een tabouleh salade en ontdek de Libanese kruiden. Heeft u liever iets warms tijdens de lunch? Dan zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals een pasta, een kruidige risotto of een smaakvol stuk vlees.