Geniet van luxe tijdens glamping op de natuurcamping op de Veluwe

      Reacties uitgeschakeld voor Geniet van luxe tijdens glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Steeds meer mensen kiezen voor glamping. En dat is niet zo vreemd. Wil je genieten van de mooie omgeving van de Veluwe, maar wil je wel wat luxe ervaren? Dan is glamping iets voor jou. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Ben je al bekend met camping het Vossenhol in Ermelo? Zo niet, doet het je goed om deze locatie eens te bekijken. Camping Het Vossenhol is niet zomaar een camping. Op deze natuurcamping op de Veluwe kun je bijvoorbeeld slapen in een originele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent.

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Gaat jouw voorkeur uit naar een actieve of rustige vakantie? In beide gevallen ben je hier aan het juiste adres. Camping het Vossenhol is niet zomaar een camping. Op deze natuurcamping midden op de Veluwe vind je een aantal bijzondere voorzieningen die je niet op iedere camping tegenkomt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.