Kies voor een eenvoudige oplossing als uw CV ketel lekt aan de onderkant

      Reacties uitgeschakeld voor Kies voor een eenvoudige oplossing als uw CV ketel lekt aan de onderkant

Het is vervelend wanneer uw CV ketel lekt aan de onderkant. U zult dit probleem graag zo snel mogelijk opgelost zien en het liefst op een voordelige wijze. De Repa-Tech afdichtingsproducten van Leakfix bieden u deze mogelijkheid. Op eenvoudige wijze kunt u deze producten zelf toepassen aan de hand van een stappenplan. Niet alleen haalt u met deze afdichtingsproducten een slimme oplossing in huis, u bespaart ook nog eens kosten op een loodgieter omdat u zelf de reparatie kunt uitvoeren.

Het lek eenvoudig zelf dichten

Hoe werken de Repa-Tech afdichtingsproducten van Leakfix? Wanneer uw CV ketel lekt aan de onderkant, kunt u met behulp van deze afdichtingsproducten aan de hand van een stappenplan dit probleem verhelpen. Ook als het lek zich op een andere plek bevindt biedt een Repa-Tech afdichtingsproduct uitkomst. De vloeistof zoekt, eenmaal in de leidingen gebracht, een weg naar buiten. Hierdoor komt de afdichtingsvloeistof bij de plek terecht waar de CV ketel lekt. Door een combinatie van de temperatuur van het water en de zuurstof die aanwezig is bij het lek zal de vloeistof gaan uitharden in een kristallisatieproces. Zo ontstaat er binnen enkele dagen een hard kristal op de buitenkant van de leiding waar het lek zich bevindt. Op deze wijze dicht het Repa-Tech product uw lek duurzaam af.

Aanschaf en toepassing

De reparatie van een CV ketel die lekt kunt u dus zelf eenvoudig uitvoeren met behulp van de Repa-Tech producten van Leakfix. Volg hiervoor het handige stappenplan. Dit stappenplan kunt u al op de website van Leakfix inzien. Daarnaast vindt u het volledige productaanbod op deze website, waarbij u meteen een aankoop kunt doen. Heeft u eerst nog vragen voordat u zelf aan de slag gaat? Deze kunt u stellen aan de experts van Leakfix. Zij zullen u graag op weg helpen.

https://leakfix.nl/