Kunststof bakken op maat

      Reacties uitgeschakeld voor Kunststof bakken op maat

Bij Alpac kunt u kiezen voor diverse standaardproducten, zoals kunststof bakken, kunststof pallets of palletboxen. Deze producten kunnen doorgaans direct geleverd worden, omdat standaard maten op voorraad beschikbaar zijn. Zo kunt u gelijk op maat bestellen en zullen de producten geleverd kunnen worden, zodra de aankoop rond is. Uiteraard kan het voorkomen dat de juiste maat er niet tussen zit. In dat geval is het mogelijk om kunststof bakken of kunststof pallets op maat te laten fabriceren. Alpac heeft goede samenwerkingsverbanden met verschillende spuitgietfabrieken, waardoor alle producten die doorgaans standaard geleverd worden, ook aangepast kunnen worden om aan de juiste maten te voldoen.

Op maat geleverde kunststof bakken

Als u een kunststof bak of kunststof pallet op maat wilt laten maken, dan is dit zeker mogelijk. Het zal hierbij geenszins in kwaliteit inboeten. U ontvangt juist kunststof producten op maat van sterk en duurzaam materiaal. Bovendien kiest u voor kostenbesparing en dus een efficiënte, duurzame oplossing, omdat u niet onnodig geld besteedt aan producten waar u uiteindelijk niks mee kunt. Alle standaardproducten kunnen op maat worden aangepast, zodat u deze juist kunt inzetten. Alpac denkt dusdanig creatief met u mee, om aan al uw wensen en verwachtingen tegemoet te komen.

Voordeel op levering van kunststof pallets

Voor alle aankopen van kunststof bakken, of kunststof pallets of kratten, geldt dat u voordeel krijgt op de levering, als u boven de 200 euro aan materialen besteld. U betaalt dan namelijk niet voor de levering zelf, maar enkel voor de producten. U kunt rekenen op materialen die specifiek op de behoeften van de klant zijn afgestemd. Er wordt onderscheid gemaakt tussen standaard producten en tussen materialen die naar wens en aanwijzingen van de klant worden aangepast. Ook u kunt zo de juiste kunststof pallets en kunststof bakken bestellen, waarvan u het meeste profijt zult hebben.