Maak eenvoudig en snel gebruik van het elektronisch consult bij de huisarts in Eindhoven

      Reacties uitgeschakeld voor Maak eenvoudig en snel gebruik van het elektronisch consult bij de huisarts in Eindhoven

Vandaag de dag kan bijna alles online worden geregeld, zelfs uw huisarts in Eindhoven kunt u via internet regelen. Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.

Meld u online aan als nieuwe cliënt bij de huisarts in Eindhoven

Bent u onlangs verhuisd naar Eindhoven of de nabije omgeving hiervan, dan is het tijd om een nieuwe huisarts te zoeken die aan uw wensen voldoet. Heeft u daar weinig tijd voor? Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op. Kies voor een breed aanbod aan zorg.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

Het is logisch dat u in de omgeving Eindhoven zoekt naar een praktijk met een breed pakket aan eerstelijns zorg. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.