010 Web Fotografie
Image default
Electronica en Computers

Microsoft Outlook 2019 met Office Pro

Microsoft Outlook 2019 met Office Pro

Microsoft Outlook 2019 is een van de onderdelen van Office 2019 Professional Plus. Office is een softwarepakket dat behalve outlook nog veel meer nuttige programma’s kent. Het programma wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt en kent allerlei toepassingen. Office wordt dan ook door mensen met allerlei verschillende beroepen en opleidingen gebruikt. Microsoft Outlook 2019 is een mail client. Oftewel, je kunt dit programma bekijken om mails te versturen, te bekijken en te sorteren. Outlook kent veel voordelen ten opzichte van andere mail clients. Hier lees je waarom juist deze mail client zo fijn is om te gebruiken.

 

De voordelen van Microsoft Outlook 2019

Outlook is om te beginnen ontzettend overzichtelijk. Terwijl veel mail clients alleen een postvak in, een postvak uit en een prullenbak-map kennen, heeft Outlook veel meer functies dan dat. Zo kent deze mail client verschillende manieren om de mails te sorteren. Filter je de mail op inhoud waarin bepaalde keywords voorkomen, dan zoekt Outlook niet alleen in de mails zelf, maar bijvoorbeeld ook in de bijlagen. Hierdoor is het altijd gemakkelijk om oudere mails terug te vinden.

Outlook 2019 kent overigens nog veel meer voordelen dan alleen het sorteren. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een handtekening aan je mails toevoegen. Nadat je de mail geschreven hebt, klik je op de handtekening en hierna komt deze direct onder de mail te staan. Dit is vooral handig voor de zakelijke gebruiker. Overigens krijg je met Outlook ook toegang tot je eigen digitale agenda. Zo mis je nooit meer een afspraak die je per mail hebt ingepland. Deze agenda is gemakkelijk bij te houden.

Microsoft Outlook is onderdeel van een pakket

Het is goed om te weten dat Outlook onderdeel is van het Office-pakket. Outlook is dus slechts één van de handige programma’s die je in het pakket vindt. Andere programma’s zijn bijvoorbeeld Word, Powerpoint en Excel. Met Word typ je verslagen en heb je direct een handige spellingscheck. Bovendien geeft Word je ook de mogelijkheid om de verslagen netjes op te maken en grafieken, tabellen, bronnen en inhoudsopgaven toe te voegen. Excel wordt gebruikt om data mee te bewaren en om complexe berekeningen mee te maken. PowerPoint is een programma waarmee je de mooiste presentaties kunt maken.

Omdat Office zo veelzijdig is, wordt het softwarepakket ontzettend veel gebruikt. Niet alleen heb je toegang tot Outlook, maar tot nog veel meer handige software. Besluit je om dit softwarepakket te bestellen, dan is het belangrijk om een officiële licentie te kopen. Dit doe je het best bij een aanbieder als Guard Software.

https://www.guardsoftware.nl/

Gerelateerde artikelen

Verschillende typen printers

Het samenstellen van budget gaming pc’s

iPhone X onbetaalbaar? Niet als refurbished