010 Web Fotografie
Image default
Fotografie

Propfun photobooth verhuur

Propfun helpt jou om je feest nóg leuker te maken. Door heel Nederland en België verhuurt Propfun photobooths die gebruikt kunnen worden op jouw feest. Een photobooth is kortgezegd een fotohokje waar gemakkelijk en snel foto’s gemaakt kunnen worden. Bij Propfun gaan we echter verder. We verzorgen verschillende soorten fotostrippen en leveren naast de photobooth verschillende items die de foto’s nog leuker maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de welbekende snor op een stok. Één ding is zeker: met een photobooth van Propfun zal jouw feest niet snel vergeten worden!

Een plug-and-play photobooth van Propfun

De photobooths van Propfun zijn plug-and-play. Dit houdt in dat er alleen een stekker in het stopcontact gedaan hoeft te worden om de photobooth te gebruiken. Dit bespaart extra voorbereidingen voor jouw feest. Propfun biedt 3 soorten pakketten aan:

Vederlichtpakket

Het vederlichtpakket is al te huur voor €175,-. De photobooth is dan de gehele dag te gebruiken en biedt keuze uit 15 templates. 

Krachtpatser pakket

Het krachtpatser pakket is te huur voor €275. Het voordeel ten opzichte van het vederlichtpakket is dat de foto’s bij het krachtpatser pakket ook direct kunnen worden uitgeprint. 

360 spinner videobooth

Wil je echt indruk maken op je gasten? Dan is de 360 spinner videobooth van Propfun iets voor jou. Dit is een platform met een camera die om je heen draait. Met slow-motion én versnelde beelden kunnen er spectaculaire video’s gemaakt worden. 

Daarnaast zijn er nog allerlei andere upgrades toe te voegen aan jouw photobooth. Denk hierbij aan een gastenboek, reclamebord en een zelfontworpen fotostrip.

 

Stappenplan photobooth huren

Het huren van een photobooth bij Propfun gaat eenvoudig via een aantal stappen.

  1. Online bestelling plaatsen

  2. Afspraak maken met je afhaallocatie

  3. Gekozen voor maatwerk ontwerp? Ontwerpen

  4. Photobooth ophalen bij de gekozen afhaallocatie

  5. Veel plezier met de photobooth!

Contact

Geinteresseerd om Propfun jouw feest echt memorabel te laten maken? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 72 72 74. Ook kun je ons een mail sturen naar info@propfun.nl. Ons enthousiaste team helpt je graag met advies en antwoord op al jouw vragen.

Gerelateerde artikelen

Huis verkopen? De juiste foto’s maken het verschil

De fotograaf in Soest maakt prachtige plaatjes

Award winning bruidsfoto