Refurbished Iphones

      Reacties uitgeschakeld voor Refurbished Iphones

Waarom refurbished?

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Accu – Alle refurbished iphones beschikken over een geheel nieuwe accumulator. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoontoestel. De oude batterij is verwijderd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een ideaal werkende accumulator beschikt.

Handige bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw smartphone refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished telefoontoestel? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished samsungs. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Een Refurbished device is een stuk goedkoper dan een nieuwe smartphone en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te besparen en daarom is een refurbished Iphone een handige uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished iphones niet van nieuwe Apple telefoons te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished slimme telefoons kiest:

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu vanzelfsprekend. Desondanks vinden veel mensen voorkomende producten eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en logischerwijs in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden gebruikte producten die door een expert weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkzaam aspecten voor nieuwe. De refurbished apparaten worden altijd goed getest op fouten.

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een firma koopt is dat Alle Slimme telefoons zijn nagekeken en getest. De samsungs werken nog goed en je krijgt er garantie op.