010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Succesvol ondernemen, nu én in de toekomst?

Ben jij een ondernemer die succesvol wil ondernemen, nu én in de toekomst? Vraag dan een gratis strategiegesprek aan bij BOLD Brink. Of bekijk hun aanbod aan trajecten waarmee jij de manier waarop je onderneemt kunt verbeteren. 

BOLD Brink leert jou als ondernemer hoe je in de dagelijkse praktijk je bedrijf slimmer organiseert voor meer overzicht en tijd om te focussen op een gezonde toekomst voor je bedrijf. Zodat jij succesvol en met plezier kunt blijven ondernemen

Het strategiegesprek plannen en slimmer werken

Als je onderneemt is heel belangrijk om snel te schakelen tussen operationele taken en het werken aan de groei van je bedrijf. Hierbij moet je niet alleen slimme keuzes maken maar ook dat wat je doet zo slim mogelijk inrichten, gebaseerd op de doelen en kernwaarden van jouw bedrijf. En dan is het prettig als er iemand is die met je meedenkt en je nieuwe inzichten geeft. Tijdens een strategiegesprek van BOLD Brink heb je zo’n gesprekspartner. Op de website van BOLD Brink kun je jouw gratis strategiegesprek inplannen. Via de telefoon wordt er dan ongeveer 30 minuten gesproken over jouw bedrijf. Over hoe je in de dagelijkse praktijk werkt aan de toekomst van je bedrijf, wat daarbij knelpunten en je wensen zijn.

Het aanbod aan trajecten

Power Planning Sessie

De Power Planning Sessie is werken aan het helder krijgen van jouw planningsvraagstuk. 

Zodat jij overzicht hebt, je jouw doelen helder krijgt en je productiviteit hoger is. Na de Power Planning Sessie weet jij weer wat je te doen staat.

Plannen voor ondernemers

Naast de alledaagse bezigheden is het ook belangrijk om te werken aan de groei van jouw bedrijf. De waan van de dag kan je er echter van weerhouden om je te richten op het realiseren van je lange termijndoelen. In dit traject gaan BOLD Brink en jij hiermee aan de slag, zodat jij overzicht en focus houdt op het succes van jouw bedrijf.

Van strategie naar realisatie

Strategische plannen worden alleen werkelijkheid als je goed plant én in actie komt. In dit traject wordt er gewerkt aan het realiseren van jouw strategie. Dit wordt gedaan door te kijken naar jouw complexe projecten, werkprocessen en samenwerkingen.

Gerelateerde artikelen

Een opvallend spandoek ontwerpen

Wat moet je allemaal weten als nieuwkomer op de woningmarkt?

Accu voor Makita accuboormachine aanschaffen