Zeer hoog draagcomfort met het Citizen horloge voor heren

      Reacties uitgeschakeld voor Zeer hoog draagcomfort met het Citizen horloge voor heren

Heerlijk draagcomfort is altijd belangrijk! Dit geldt niet alleen voor uw kleding, maar ook voor uw horloge. Vindt u het belangrijk dat het merk zich bezighoudt met het milieu? Dit is ook te zien bij Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Daar vindt u bijvoorbeeld een prachtig Citizen horloge voor heren. Dit merk is een Eco-Drive horloge, wat een aantal voordelen heeft. Zo benut het iedere vorm van licht om het horloge aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat het wisselen van een batterij niet nodig is. Op het moment dat er langere tijd geen licht is blijft het horloge gewoon werken. Als laatste, omdat er geen batterij nodig is, wordt er jaarlijks een grote hoeveelheid chemisch afval vermeden!

Kies uw Citizen horloge voor heren uit een uitgebreide collectie

Wat maakt voor u een horloge perfect? Is het de pasvorm of de toepassing van de nieuwste techniek? Bij Juwelier de Bokx Wijffels vindt u een uitgebreide collectie van diverse merken. Een van de bekendste merken is het Citizen horloge voor heren. Ook van dit merk zijn verschillende versies beschikbaar. De horloges staan bekend om een aantal redenen. Zo maakt het gebruik van een vooruitstrevende technologie die zorgt dat het horloge blijft tikken. Het wordt met een lichtenergie opgeladen, waardoor het een leven lang blijft lopen. De prijs-kwaliteit verhouding van een Citizen horloge, die verkrijgbaar is bij Juwelier de Bokx Wijffels, is hierdoor erg goed.

Citizen is het eerste merk met een horloge voor heren dat ecologisch verantwoord levert

Steeds meer bedrijven en merken zijn bewust aan het ondernemen en denken hierbij ook aan het milieu. Citizen, een horlogemerk, doet dit ook door het eerste bedrijf te zijn wat ecologisch verantwoorde horloges levert. Voor dit merk en diverse anderen gaat u naar Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt u onder andere een Citizen horloge voor heren wat opgeladen wordt door lichtenergie. Zij zijn het eerste horloge merk dat in 1918 is begonnen en horloges levert waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. De Eco Drive horloges van Citizen hebben daarnaast een energie-spaarfunctie. Dit houdt in dat het horloge automatisch opstart op het moment dat het te weinig licht krijgt of als hij in het donker bewaard wordt.