010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Bekijk het grote aanbod aan vloertegels en andere tegels in de showroom nabij Rotterdam

Wilt u prachtige tegels bestellen in regio Rotterdam? Bekijk dan eens het assortiment vloertegels en andere tegels bij KROON Vloeren in Steen. Hier vindt u tegels in alle soorten en maten. En u krijgt onmiddellijk een idee hoe de tegels eruitzien op uw vloer of aan de wand van uw badkamer, woonkamer of toilet. De wandtegels worden namelijk gepresenteerd aan de wand, en ook de vloertegels worden gepresenteerd op de plek waar ze horen, namelijk op de grond. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, houtlook tegels, plavuizen of natuursteen tegels, bij de specialist vindt u het allemaal!

Ideale vloertegels voor vloerverwarming

We ziens steeds vaker dat er vloerverwarming wordt aangelegd in nieuwbouwwoningen. Ook komt het voor dat mensen kiezen voor een milieuvriendelijke vloerverwarming in huis. Maar niet elke vloer is geschikt voor vloerverwarming. Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor onder uw vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Ga langs in de grote showroom in Meerkerk, niet ver van Rotterdam, om de tegels te bekijken. 

Unieke collectie vloertegels bij de specialist in tegels nabij Rotterdam

Voor praktische vloertegels gaat u naar KROON Vloeren in Steen. Hier heeft u de keuze uit bijzondere vloertegels en tegels voor aan de wand. Neem nu de unieke houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol.