010 Web Fotografie
Image default
Vakantie

Beleef een onvergetelijke vakantie met de hele familie op een camping nabij Apeldoorn

Bent u op zoek naar een leuke vakantie in eigen land voor jong en oud? Boek dan uw volgende vakantie bij Camping de Helfterkamp. Deze camping vindt u te midden van de Veluwse bossen, nabij Apeldoorn. De ideale locatie om eens helemaal te ontspannen. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen, stacaravans en bungalows. Daarnaast maakt u gebruik van alle nodige faciliteiten, zoals sanitair en een campingwinkel. Op het terrein zijn er verschillende pleintjes waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Deze camping heeft een ANWB-certificaat en is één van de mooiste campings van Nederland.

Geniet van flora en fauna wanneer naar een camping in de buurt van Apeldoorn gaat

Uren genieten van de natuur van de Veluwse bossen doet u als u een kampeerplaats boekt bij Camping de Helfterkamp. Het is dan ook de ideale locatie om uw kinderen kennis te laten maken met de prachtige flora en fauna van Nederland. Er is ruimte om hutten te bouwen en deze camping nabij Apeldoorn beschikt over een leuke kinderboerderij. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om onder begeleiding de dieren van de Veluwe te ontdekken. Zo is uw vakantie in eigen land leuk voor het hele gezin en genieten jullie van de frisse buitenlucht.

Reserveer een stacaravan bij een camping in de regio Apeldoorn

Camping de Helfterkamp beschikt over twaalf stacaravans. Deze zijn allemaal voorzien van alle gemakken die u verwacht. Elf van de caravans zijn geschikt voor vier personen en één caravan voor zes personen. Daarnaast beschikt elke stacaravan over een tv via schotelantenne, een tuinset met parasol, een picknicktafel en een opbergschuur voor fietsen. Het enige dat u zelf mee moet nemen zijn uw lakens en handdoeken. Wilt u graag genieten van een rustgevende vakantie op een camping in de buurt van Apeldoorn? Dan reserveert u eenvoudig een stacaravan door contact op te nemen met de receptie van Camping de Helfterkamp.

http://helfterkamp.nl/