010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Bestel een combinatiebox gebak per post

Brievenbusbanket.nl

Wat is brievenbusbanket.nl?

Bij brievenbusbanket.nl hebben we brievenbustaart ontwikkeld dat in brievenbusdoosjes past. Dit betekend dat we het gebak afleveren door de brievenbus en de ontvanger voor de levering nooit thuis hoeft te blijven, wel zo gemakkelijk.

Combinatiebox

Bij brievenbusbanket.nl kunt u overheerlijke combinatieboxen bestellen van onze brievenbustaart. U kunt onder andere kiezen uit de soorten gebak; Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Maak een keuze uit de combinatie op onze website en ga verder naar het check-out proces.

Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om het Haagsche Hopjes Banket te combineren met een Walnoot Sinaasappel Banket. Of u maakt de keuze uit alle vier onze soorten gebak in een doosje dat door de brievenbus past.

Thuiswerk cadeau

Trakteer uw personeel of collega’s op een overheerlijke combinatiebox van brievenbusbanket.nl, voeg er een inspirerende boodschap aan toe en wij bezorgen het. Tijdens de coronacrisis werkt een groot deel van Nederland thuis, waar normaal het sociale contact in de bedrijfskantine of met de lunch een groot onderdeel was van uw personeel of collega’s is dit momenteel weggevallen. Een brievenbustaart van brievenbusbanket.nl geeft uw personeel een hart onder de riem en laat hen weten dat er nog steeds volop aan ze gedacht wordt.

Zakelijk bestellen

Bij brievenbusbanket hebben we al meerdere bedrijven gelukkig mogen maken met onze zakelijke oplossingen. Neem contact op met onze klantenservice en we kijken naar een goede passende oplossing voor uw vraag.

https://www.brievenbusbanket.nl/23-combinatiebanket