010 Web Fotografie
Image default
Electronica en Computers

Beveiligingscamera buiten voor thuis

Veiligheid is tegenwoordig een zeer gevoelige kwestie. Tegenwoordig zijn de meeste woningen en bedrijven uitgerust met buiten beveiligingscamera’s, CCTV-kits, evenals andere bewakingssystemen. Buiten beveiligingscamera’s zijn van essentieel belang. Deze kunnen worden gekocht in handige doe-het-zelf kits en gemakkelijk worden ingesteld om uw huis en bedrijf te beschermen. Deze systemen omvatten meestal weerbestendige camera’s die gemakkelijk aan muren of plafonds kunnen worden bevestigd. Deze kunnen ook samen met nep-beveiligingscamera’s worden gebruikt.

De prijs van beveiligingscamera’s worden steeds meer betaalbaar, zodat meer en meer mensen genieten van gemoedsrust met de wetenschap dat hun gezinnen en eigendommen worden beschermd 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Wat u kunt vinden in een goede Outdoor Camera Security 

  • Camera: Camera’s voor dit systeem moeten bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Ze moeten waterdicht zijn en kunnen werken bij lage temperaturen, vooral als u in een koud klimaat woont. Dit soort camera’s moet een behuizing hebben die niet roest. De meeste systemen bieden camera’s met nachtzicht. Het bereik van de nachtzicht bewakingscamera kan overal zijn van 15 meter tot 150 meter. De meeste systemen zijn afhankelijk van de sterkte van de infrarode lichten.
  • Kabels: Systemen moeten worden aangesloten met signaalkabels van de camera’s naar de TV, videorecorder, computer of DVR voor opnamedoeleinden. DVR’s en camera’s moeten stroomkabels hebben. Het is een must om te bepalen waar de camera zal worden gemonteerd, zodat u van tevoren weet hoeveel kabel u nodig zult hebben. Zorg ervoor dat het systeem dat u koopt kabels bevat om het systeem aan de praat te krijgen.
  • Draadloze mogelijkheden: Dit is het gemakkelijkst te installeren van alle types. Er hoeven geen gaten geboord te worden omdat de camera’s gewoon aangesloten kunnen worden. Ze hoeven alleen maar te worden aangesloten en kunnen draadloos live-beelden ontvangen. Zorg ervoor dat u bij het kopen specifiek naar draadloze systemen vraagt.

Wat u kunt vinden in een goede Outdoor Camera Security 

  • DVR: Dit is een harde schijf waarmee je de videobeelden van het beveiligingssysteem kunt opnemen en afspelen. Wanneer het geheugen vol raakt, zal het nieuwe videosignaal het oudste overschrijven. Sommige systemen hebben een geheugen dat groot genoeg is om 150 dagen aan beelden op te nemen.
  • Web-Ready: Sommige systemen bieden web-ready DVR of computer hookup die live monitoring dacht het Internet biedt. Uw huis en eigendommen kunnen worden bewaakt vanaf elke plek in de wereld waar er toegang tot internet is.
  • Bewegingsdetectie: Sommige camera’s zijn uitgerust met bewegingssensoren. Het beveiligingssysteem schakelt in en begint op te nemen wanneer de bewegingssensoren worden geactiveerd. Dit komt van pas wanneer u geen DVR heeft.

Soorten bewakingscamera’s voor buiten

  • Outdoor bewakingskoepel camera: Dit is de meest voorkomende buiten beveiligingscamera’s. Het heeft de vorm van een koepel en is gemonteerd op de buitenmuren. Het is vrij populair vanwege de vorm die is trendy en het past goed in de omgeving. Het is ook een beetje moeilijk te achterhalen van de positie van de camera lens als gevolg van de vorm.
  • Infrarood buiten Bullet beveiligingscamera’s: Dit is een must have voor nachtelijke bewaking. Dit buiten beveiligingscamera systeem geeft overdag duidelijke gekleurde beelden en ’s nachts zwart/wit beelden. Dit type maakt nachtelijke bewaking mogelijk met verschillende resoluties en lenshoeken.
  • Draadloze beveiligingscamera’s voor buiten: Deze zijn zeer eenvoudig te installeren en bieden maximale veiligheid. Deze stellen u in staat activiteiten te bekijken, zelfs wanneer u onderweg bent. Deze kunnen worden gecontroleerd en bekeken met behulp van een webbrowser en het beste ding is, is het niet nodig een aparte software. Deze camera’s hebben een zeer hoge resolutie. De camera heeft een webadres, waarmee u toegang heeft tot de controle via het internet. Andere soorten draadloze camera’s zijn camera’s die televisietoestellen of videorecorders gebruiken om de beelden weer te geven.
  • Dummy buiten bewakingscamera’s: Dit is een optie als u geen geld wilt investeren en als een bedreiging van de veiligheid niet zo ernstig is. Nep beveiligingscamera’s zien er net zo uit als echte, maar ze missen het mechanisme. Deze worden vooral gebruikt om indringers te misleiden, maar ze garanderen geen veiligheid.

Er zijn vele manieren om uw huis te beveiligen tegen inbraak: U kunt buiten beveiligingscamera’s of dome camera’s installeren om het komen en gaan van mensen om u heen te zien. Voordat u tot aanschaf overgaat, moet u meer te weten komen over deze beveiligingssystemen en dit doen door u erover in te lezen.