010 Web Fotografie
Image default
Woningen

Dé chaletbouwer van Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een goede chaletbouwer in Nederland, dan kunt u terecht bij Duntep voor een chalet op maat. Duntep is een voormalig bouwbedrijf dat 61 jaar geleden begon met het aannemen van aanvragen voor een stacaravan. Wanneer de eerste aanvraag eenmaal de deur uit is, blijven de aanvragen binnenstromen. Dit project werd een groot succes en om deze reden is dit bedrijf zich steeds meer gaan richten op het ontwikkelen van stacaravans. Vanaf 1980 richten zij zich dan ook volledig op stacaravans. Sindsdien staan de chalets van dit bedrijf onder andere Duitsland, België, Italië, Luxemburg en Frankrijk.

Een chalet gebouwd naar uw eigen wensen

Een eigen chalet, helemaal gebouwd naar uw eigen wensen en behoeften. Dat is waar deze chaletbouwer in Nederland goed in is. Dit bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Dit bedrijf vindt het belangrijk om mee te denken met de klant en om de juiste oplossing te zoeken. De medewerkers van dit bedrijf gaan dagelijks voor u aan de slag om u de bungalow of chalet van uw dromen te bezorgen. Al jaren zijn zij een begrip in de chaletbranche en transparantie staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Daarnaast zorgen zij ook voor kwalitatief hoogwaardige producten.

Neem contact op

Wilt u ook een prachtige chalet op maat laten maken door deze chaletbouwer in Nederland? Dat kan! Vertel uw wensen en zij gaan voor u aan de slag met de chalet van uw dromen. Heeft u eerst nog wat vragen over een van de diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ze op! Zij vertellen u graag meer over wat zij doen en wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Ontdek vandaag nog het volledige aanbod en wie weet geniet ook u binnenkort van een prachtige chalet, helemaal gemaakt naar uw eigen wensen.