010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

De mooiste sierbestrating voor in uw tuin

Bent u van plan om dit seizoen uw tuin onderhanden te nemen? Dan moet u ook nadenken over hoe u de bestrating gaat leggen. Sierbestrating is een heel belangrijk onderdeel in uw tuin. Deze bestrating bepaalt echt de sfeer in uw buitenruimte. Toch is het best lastig om één soort bestrating te kiezen uit al die verschillende mogelijkheden. Daarom geven wij u in deze blog inspiratie voor sierbestrating voor in uw achtertuin!

 

Landelijk met gebakken bestrating

Wanneer u uw tuin een landelijke uitstraling wilt geven, kunt u ervoor kiezen om nieuwe gebakken klinkers met een ouderwetse look te gebruiken. Dit soort bestrating zorgt voor een gezellige landelijke sfeer in uw tuin. In combinatie met de juiste planten die deze landelijke uitstraling complimenteren, heeft u straks een prachtige tuin om tijd in door te brengen!

 

Het beste van 2 werelden

Kunt u niet kiezen tussen bestrating en hout? Ga dan voor een combinatie van de twee! Met de natuurlijke eigenschappen van hout en de moderne stijl van bestrating creëert u een warm geheel en zorgt u voor een goede balans in uw tuin. Leg een stenen terras aan op de plek waar u de tuin binnenkomt vanuit uw huis. Zorg voor een pad dat leidt naar de houten veranda in het achterste gedeelte van uit buitenruimte. Om het geheel helemaal af te maken, zet u de mooiste planten in uw tuin.

 

Grind in een modern jasje

Vaak worden in tuinen combinaties gebruikt van tegels met grind. Om dit concept in een modern jasje te steken kunt u split of grind in grote oppervlaktes gebruiken. Dit is een eenvoudige manier van bestraten en geeft een stoere uitstraling. Voeg hier mooie borders met planten aan toe, zo wordt het plaatje helemaal compleet! Houd er wel rekening mee dat u bij zware belasting grindmatten gebruikt in plaats van worteldoek.

 

Bandenzaag van Visser & Visser

Bij het bestraten van uw tuin is de kans groot dat u de tegels en bandjes op maat moet zagen. Het is een aanrader om hiervoor een bandenzaag te gebruiken, zo kunt u veilig aan de slag met het bestraten. Wilt u een bandenzaag kopen? Bij Visser & Visser hebben wij een uitgebreid assortiment aan bandzagen. Kijk snel op de website voor de verschillende opties!

 

https://www.visserenvisser.nl/