010 Web Fotografie
Image default
Electronica en Computers

De verschillen tussen Project 2019 en 2021

Inleiding

Microsoft Project is een projectmanagement software die bedrijven helpt bij het plannen en beheren van projecten. Het is een krachtige tool die veel functies biedt, waaronder het beheren van taken, het toewijzen van resources en het plannen van de tijdlijn van projecten. In dit artikel zullen we de verschillen bespreken tussen Microsoft Project 2019 en Project 2021.

Nieuwe functies in Project 2021

Het belangrijkste verschil tussen Project 2019 en Microsoft Project 2021 zijn de nieuwe functies die beschikbaar zijn in de laatste versie. Project 2021 heeft een aantal nieuwe functies die gericht zijn op het verbeteren van de gebruikerservaring en het bieden van meer flexibiliteit bij het plannen van projecten. Enkele van deze nieuwe functies zijn:

  • Timelineweergave: De nieuwe timelineweergave van Project 2021 biedt een visuele tijdlijn van het project en stelt gebruikers in staat om snel belangrijke mijlpalen en taken te identificeren.
  • Verbeterde samenwerking: Project 2021 biedt een betere integratie met Microsoft Teams, wat het gemakkelijker maakt voor teams om samen te werken en te communiceren over projecten.
  • Resource Engagements: De nieuwe Resource Engagements functie biedt een overzicht van de beschikbaarheid van resources en stelt projectmanagers in staat om snel de beschikbaarheid van resources te bekijken en te plannen.

Verbeterde prestaties

Een ander belangrijk verschil tussen Project 2019 en Project 2021 is de verbeterde prestaties van de laatste versie. Project 2021 is sneller en responsiever dan Project 2019, waardoor het gemakkelijker wordt om grote projecten te beheren en te plannen. De software is ook geoptimaliseerd voor gebruik op verschillende apparaten en besturingssystemen, wat betekent dat gebruikers de software kunnen gebruiken op de desktop, laptop, tablet of smartphone.

Prijsverschillen

Een laatste verschil tussen Project 2019 en Project 2021 is de prijs van de software. Project 2021 is over het algemeen duurder dan Project 2019, vooral als u kijkt naar de verschillende abonnementsopties die beschikbaar zijn. Het is belangrijk om te overwegen of u de nieuwe functies en verbeterde prestaties nodig heeft die beschikbaar zijn in Project 2021 voordat u besluit welke versie u wilt kopen. Een mooie aanvulling op Project is visio kopen.

Conclusie

In dit artikel hebben we de belangrijkste verschillen besproken tussen Microsoft Project 2019 en Project 2021. Hoewel Project 2019 een goed product is, biedt Project 2021 nieuwe functies en verbeterde prestaties die het een aantrekkelijke optie maken voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige projectmanagement software. Het is belangrijk om te overwegen welke functies belangrijk zijn voor uw organisatie voordat u besluit welke versie u wilt kopen.

https://licensedeal.nl/