010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Dit is dé advocaat voor particulieren en organisaties in regio Zevenbergen

Bent u opgeroepen voor een zitting in de rechtbank en zoekt u een advocaat in de omgeving van Zevenbergen die u bijstaat met alle zaken op het gebied van (jeugd)strafrecht? Dan vertrouw u op de diensten van een ervaren advocatenkantoornabij Etten-Leur. Advocatenkantoor Van Beers uit Roosendaal is uw vertrouwde adres voor alle zaken die met justitie en strafrecht te maken hebben. Deze advocaat is al sinds 2001 actief en heeft sindsdien talloze zaken succesvol afgerond. Maakt u zichzelf dus niet direct druk wanneer u uw dagvaarding ontvangen heeft, en schakel zo snel mogelijk deze advocaat uit regio Zevenbergen in om u te ondersteunen met gedegen juridisch advies.

Wat zijn de regels omtrent (jeugd)strafrecht?

Advocaat Van Beers met zijn Advocatenkantoor Van Beers in de omgeving van Zevenbergen staat u bij op diverse vlakken die met het (jeugd)strafrecht te maken hebben. Het is niet mogelijk om kinderen tot 12 jaar strafrechtelijk te vervolgen, maar voor jongeren van 12 tot 18 geldt het jeugdstrafrecht. Als u of uw kind verdacht wordt van een strafbaar feit, neemt u direct contact op met dit advocatenkantoor nabij Etten-Leur. Deze ervaren advocaat legt u dan alles uit over wat uw rechten en mogelijkheden zijn. Zo weet u zeker dat de zaak tot een goed einde wordt gebracht en u zo professioneel mogelijk geholpen wordt.

Vertrouw op de expertise van deze betrouwbare advocaat

Als u op zoek bent naar een betrouwbare advocaat in de omgeving van Zevenbergen om u te helpen met een zaak die betrekking heeft op het (jeugd)strafrecht, staat Advocatenkantoor Van Beers dus voor u klaar. Heeft u vragen over het jeugdstrafrecht of civiel strafrecht, of vraagt u zich af wat voor diensten dit advocatenkantoor nabij Etten-Leur aanbiedt? Neem dan vandaag nog contact op met deze specialisten en bereik hen telefonisch voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit team staat u graag met raad en daad bij gedurende het volledige proces.