010 Web Fotografie
Image default
Fotografie

Dit zijn de mooiste trouwfoto locaties in Nederland

De meeste Nederlanders trouwen maar één keer in hun leven. Dit speciale moment wil je daardoor zo prachtig mogelijk vastleggen. Naast jezelf en je partner is de omgeving daar ook ontzettend bepalend in. Mocht je nou toevallig moeite hebben met het maken van keuzes, dan zal deze blog je daarin kunnen ondersteunen. Hieronder staan namelijk hele verschillende maar wel mooie locaties.

Kasteel de Hooge Vuursche

Volgens veel kenners is dit dé trouwlocatie in Nederland. Het gerenoveerde kasteel heeft namelijk een ontzettend klassieke en sfeervolle uitstraling. Hierdoor is het perfect voor trouwfoto’s. Zowel aan de voorkant als in het kasteel zelf. Naast de foto’s kun je er overigens ook terecht voor het feest.

Orangerie Elswout in Overveen

Ongelofelijk veel fruitbomen overwinterden voorheen in deze voormalige Orangerie. Hierom zijn er ook ontzettend veel ramen en deuren in het gebouw. Daarom maakt het niet uit in welk seizoen je gaat trouwen. Veel fotografen noemen het daarom de mooiste landgoederen van Nederland.

Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus in Leiden is de alleroudste botanische tuin van Nederland. Het voordeel hiervan is dat je vanuit binnen het gevoel hebt dat je buiten bent. Mocht het goed weer zijn dan kun je ook vanuit buiten foto’s maken. Het is namelijk van de buitenkant ook een prachtig oud gebouw.

De Veluwe

Mocht je een échte liefhebber zijn van de natuur, dan is er maar een logische plek om de trouwfoto’s te maken: en dat is natuurlijk op de Veluwe. Het probleem hierbij is natuurlijk wel dat je moet hopen op goed weer. Anders kun je lastig mooie foto’s maken in de groene, bossen die in de bloei staan.

De Suikerfabriek

Zevenbeek, dat is de stad waar maar liefst vier (!) oude suikerfabrieken staan. Vooral in de Azelma maken veel getrouwde stelletjes hun foto’s. Naast dat je altijd veilig bent tegen het slechte weer, zal het er ook voor zorgen dat je een ontzettende speciale, industriële sfeer krijgt op de trouwfoto locatie.

Blijdorp

Ben je een dierenvriend? Dan is Blijdorp een ontzettend leuke locatie om de trouwfoto’s te maken. Denk bijvoorbeeld aan de zee-koepel, waarmee je een ontzettend spannende en sfeervolle foto zult krijgen. En met een beetje geluk staat er een vrolijke dolfijn op de foto. Maar ook kun je naar de vlindertuin gaan!

https://dordtspatriciershuis.nl/bijzondere-trouwfotos/