010 Web Fotografie
Image default
Verbouwen

Een gespecialiseerd bouwbedrijf uit Walcheren

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bouwbedrijf in regio Walcheren? Maak dan kennis met Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf. Dit bedrijf is gevestigd in Serooskerke en is opgericht door John Onderdijk. U kunt sinds 1998 een beroep doen op de kennis en kunde van de medewerkers voor het onderhoud van uw gebouw(en), voor de verbouwingen van uw woning, voor de oplevering van een nieuwbouwproject, voor renovaties aan uw woning, voor restauraties van monumenten en voor machinaal timmerwerk. Als u kiest voor Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf, hét bouwbedrijf op het eiland Walcheren, dan heeft u meteen ook een aantal zekerheden. Lees er hieronder meer over.

De voordelen van een samenwerking met dit bouw- en aannemersbedrijf

Als opdrachtgever van een bepaald bouwproject, mag u er zeker van zijn dat u kwaliteit krijgt opgeleverd. Bovendien worden er altijd heldere afspraken gemaakt, zodat u goed weet waar u aan toe bent. U krijgt ook een excellente service aangeboden en er is een verBOUWgarantie inbegrepen. Het bedrijf werkt uitsluitend met de beste materialen, gereedschappen en machines om van uw project een succes te maken. Ze beschikken bovendien over een heel moderne timmerfabriek met computergestuurde machines, een verfspuiterij, een grote buitenopslagplaats, een eigen milieustraat, enzovoort. Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf is daarnaast een erkend leerbedrijf van SBB en SH&M. De onderneming is ook aangesloten bij Bouwend Nederland.

Surf naar de website voor meer informatie

Surf naar de website van Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf uit Serooskerke en ontdek meer over de diensten die ze aanbieden. U leest er onder andere meer over hoe ze onderhoudswerken en nieuwbouwprojecten uitvoeren, verbouwingswerken en renovaties aanpakken, en zo veel meer. U kunt de medewerkers ook altijd contacteren als u vragen heeft. De contactgegevens staan op de website van het bedrijf. U kunt ook altijd eens langsgaan bij dit bouwbedrijf uit Walcheren om uw project te bespreken.