010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Een stalen loopbrug voor de woningbouw

Zoekt u een partij die een stalen loopbrug kan realiseren voor in de woningbouw? Thiekon Constructie B.V. helpt u hier graag mee. Dit constructiebedrijf werkt al jaren via de richtlijnen van KOMO en is daardoor ook in het bezit van de hoogste certificering. Ze zijn op het vlak van staal- en zinkconstructies echte experts en laten dit graag doorstromen in de service die zij bieden.

Werk samen met een ervaren specialist

Door samen te werken met een ervaren specialist voorziet u uzelf van kwaliteit en kennis. De medewerkers van het constructiebedrijf zijn goed opgeleid en weten welke eisen KOMO stelt voor het produceren van goede stalen constructies. Zeker bij de woningbouw is het van belang dat alles in goede staat is en het voor een langere duur volhoudt. Denk bijvoorbeeld aan een stalen loopbrug die zeker dertig tot veertig jaar in goede staat moet blijven. Dit bedrijf zorgt door middel van het verzinken van staal en zink ervoor dat het materiaal dat zij aanleveren extra beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Dit is naast de kwaliteit van materiaal en vakwerk nog een extra bevestiging.

Alles is met hen bespreekbaar

Of u nu zelf al een schets heeft of alleen nog maar een idee heeft: deze specialisten helpen u graag verder. Door de jaren heen hebben zij verschillende projecten mogen leiden. Van klein tot groot, van nieuwbouw tot bestaande bouw: geen opdracht is voor hen te gek. Zij kijken er dan ook naar uit om te zien wat uw idee is en hoe zij u verder kunnen helpen als ervaren constructiebedrijf.

Maak van uw project een gegarandeerd succes

Met behulp van Thiekon Constructie B.V. voorziet u uw project in de woningbouw van kwaliteit. Dit komt door het kwaliteitswerk dat dit constructiebedrijf levert aan de hand van de eisen van het KOMO. Zo kunt u met een gerust hart een stalen loopbrug, die gemaakt is door deze specialisten, plaatsen of laten plaatsen. Neem bij vragen over hun diensten contact met hen op. Zij zullen u zo goed mogelijk te woord staan.