010 Web Fotografie
Image default
Mode en Kleding

Een tas voor mannen

Een tas voor mannen

Waar een tas logischerwijs als sinds jaar en dag een mode accessoire is voor de vrouw, zien we dit ook steeds vaker terugkomen bij de man. Uiteraard bij lange na niet zoals vrouwen een tas dragen, maar wel als we kijken naar een tas voor bijvoorbeeld naar school of het werk. Waar deze in de meeste gevallen puur praktisch moest dienen, hechten ook mannen steeds meer waarde aan het dragen van een stijlvolle tas. Waar dit vroeger vaak enkel en alleen werd gedaan door advocaten, notarissen en ook de dokter, zien we steeds meer dat de sjieke tas, ook bij andere beroepen steeds vaker wordt gebruikt. Een goed voorbeeld is de aktetas. Deze tas heeft de afgelopen jaar dusdanig aan populariteit gewonnen, dat hij tegenwoordig de onbetwiste nummer één is voor mannen.

Rugzak

Vooral onder schoolgaande jongens en uiteraard ook meisjes is de rugzak enorm populair. Niet alleen is het dragen van een rugzak ten opzichte van een omybag schoudertas een stuk praktischer, maar is het ook beter voor je rug. Vooral wanneer je iedere dag met de nodige kilo’s in je tas door de school moet lopen, is een goede stevige rugzak essentieel. Je kunt dus beter wat meer geld uitgeven aan bijvoorbeeld een leren rugtas, zodat je hier niet alleen langer plezier van hebt, maar ook nog eens een betere ergonomische houding aanneemt, dan dat je enkel en alleen afgaat op het uiterlijk van de tas.

Aktetas

Wanneer je een representatieve functie hebt en ook met enige regelmaat klanten moet bezoeken, dan kun je hier natuurlijk niet aankomen met een rugzak. De aktetas is dan de perfecte tas die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens stijlvol. Het is natuurlijk een heel ander gezicht wanneer jij een belangrijk document ter ondertekening uit een mooie leren aktetas dames haalt, dan wanneer je aankomt met een rugzak. Een aktetas straalt klasse uit en is tevens goed af te sluiten, waardoor je belangrijke en gevoelige informatie discreet met je mee kunt dragen.

Schoudertas

Wanneer je liever geen rugtas wilt dragen en een leren aktetas net iets te formeel voor je is, dan is een schoudertas een goed alternatief. Deze tas is door de lange band eenvoudig mee te dragen en kan dus ook prima worden gedragen tijdens het fietsen. Wel is het aan te raden, dat wanneer je een zware schoudertas draagt, deze in een fietstas te doen tijdens het fietsen. Je zult namelijk merken, dat dit een stuk prettiger is, dan wanneer je je tas de hele tijd op of over je schouders laat rusten.