010 Web Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Een urenregistratie zzp

Bij ondernemen hoort natuurlijk ook geld verdienen. Lijkt ons het leukste gedeelte om aan het eind van de maand te zien wat je nu allemaal bij elkaar hebt gewerkt. Daarom is het als belangrijk een zzp urenregistratie bij te houden. Deze urenregistratie zorgt ervoor dat je later makkelijk een rekening kan opmaken.

 

Urenregistratie zzp

De eerlijkste manier om klanten naar de werkelijke waarde te vragen, is door de urenregistratie als zzp bij te houden. Dit voorkomt eindeloze discussies in de toekomst. Om niet altijd elke minuut in het kladblok te schrijven of de Excel-lijst bij te houden, kun je eenvoudig het aantal uren berekenen door een applicatie. Er zijn er veel op de markt! Overweeg bijvoorbeeld om Keeping te gebruiken.

 

Een heldere overeenkomst

Daarnaast is het belangrijk om met de klant de juiste overeenkomst te bereiken. Als je vooraf goed akkoord gaat met het gehanteerde uurtarief, is het praktisch onmogelijk om iemand te verrassen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je tussentijds wijzigingen hebt maar geef ook dat gewoon tijd aan

 

Juiste uurtarief hanteren

Je rekent natuurlijk niet alleen per uur welk uurtarief je wilt hanteren. Via bedrijfsverenigingen zijn diverse afspraken gemaakt omtrent salaris en salarisschalen. Ontdek de realistische prijs voor elke afdeling of branche. Nadat u voldoende onderzoek heeft afgerond, kunt u in een latere dialoog gemakkelijk uitleggen of argumenteren.

 

Nu is het tijd om te beginnen! Vind de juiste klanten en distribueer uw producten of diensten zoveel mogelijk.

 

https://keeping.nl/urenregistratie-zzp