010 Web Fotografie
Image default
Woningen

Gratis gebruik van een huurwoning site

De woningmarkt is tegenwoordig op alle gebieden oververhit. Het vinden van een fijne woonruimte is daarmee steeds moeilijker geworden ongeacht of je wilt kopen of huren. Het lijkt er ook op alsof je steeds meer geld nodig hebt om in aanmerking te kunnen komen voor woningen of deze te bezichtigen. Met name de zoektocht om in de vrije sector te huren kan hoog in de kosten lopen. Niet wanneer je gebruik maakt van de gratis huurwoning site van Hestiva. Zij geloven er namelijk in dat de woningmarkt en het bezichtigen van woningen voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. Zo is zowel het bekijken als het reageren op een huurwoning op deze site dus geheel gratis.

Waar moet je rekening mee houden in de vrije sector

Voor veel mensen is sociale huur wegens de inkomensbegrenzingen niet meer mogelijk. Dan kom je terecht in de vrije sector. Het huren binnen de vrije sector vraagt wel om goede oplettendheid. Hier zit namelijk minder strikte regelgeving verbonden aan de kosten die gevraagd mogen worden. Er is geen grens aan de huurprijzen, waardoor deze vaak hoger zijn dan je misschien verwacht. Door deze hoge prijzen is het vaak niet meer mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Het is dus belangrijk bij het huren in de vrije sector om te overwegen of je waar voor je geld krijgt bij de woning.

Zet een eerste stap naar jouw ideale woning

De eerste stap die je kunt zetten om onnodige kosten te besparen, is door je aan te melden op de gratis site van Hestiva waar jij op zoek kunt gaan naar de ideale huurwoning. Je hoeft je niet direct aan te melden om gebruik te maken van het platform. Pas als je een woning hebt gevonden die jouw interesse heeft gewekt kun je een account aanmaken op de site om gratis op een huurwoning te reageren. Waar wacht je nog op?

https://hestiva.nl/woning/index.html