010 Web Fotografie
Image default
Zorg

HollandZorg, dé zorgverzekeraar voor arbeidsmigranten

Bent u op zoek naar een zorgverzekering speciaal voor arbeidsmigranten? Maak dan eens kennis met zorgverzekeraar HollandZorg. De website van HollandZorg is handig ingedeeld in een sectie voor werkgevers en een voor particulieren.

Meer dan een zorgverzekering

Bent u ploegbaas en heeft u buitenlandse medewerkers in dienst? De HollandZorg zorgverzekering voor buitenlander is van harte aan te bevelen. In HollandZorg treft u een specialist op het gebied van tijdelijke verzekeringen voor flexmigranten. Veel geregel wordt u uit handen genomen. Zaken die u zelf in orde moet maken, verlopen bij HollandZorg soepel. We zetten een paar pluspunten van de zorgverzekering op een rij:

  • scherpe premies;
  • iedere maand een digitale factuur;
  • vergoeding van declaraties binnen 10 dagen;
  • eventuele afdekking van het wettelijk verplicht eigen risico;
  • verzekeringsvoorwaarden in meerdere talen;
  • snelle levering van de zorgpas;
  • bij her-inschrijving behoud van hetzelfde polisnummer.

Voor u als werkgever zijn de voordelen ook talloos. Zo kunt u alles via het online portaal afhandelen en zijn de verzekeringsgegevens gemakkelijk te koppelen aan salarissoftware.

Natuurlijk heeft HollandZorg aanvullende verzekeringen in het pakket zitten.

Werken in Nederland

Tijdelijk werken in Nederland als buitenlander is voor veel mensen een unieke kans. Litouwers, Polen, Roemenen; Nederland is aantrekkelijk voor vele Europeanen. Een zorgverzekering is verplicht voor iedereen die werkt in Nederland. Het particulieren-portaal van HollandZorg is een uitkomst. Het biedt verzekerden de mogelijkheid zelf de premie uit te rekenen, de verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken, vergoedingen te bekijken, voorwaarden door te lezen en informatie in te winnen over het meeverzekeren van familieleden.

Een belangrijk document voor flexwerkers in Nederland is het S1/E106 formulier. Met deze officiële Verklaring Nederlandse Zorgverzekering heeft iemand in zijn eigen land recht op medische zorg. De vergoeding van diverse behandelingen is opgesteld aan de hand van de Nederlandse maatstaven. Niet in alle gevallen worden de volledige kosten vergoed. Voor details kunt u de HollandZorg klantenservice raadplegen. Het team is op doordeweekse dagen tussen 08.00 en 18.00 te bereiken.

https://www.hollandzorg.com/nl

Gerelateerde artikelen

Herstel na het hebben van een kuit blessure, hoe gaat het in zijn werk?

Werk aan de toekomst dankzij begeleid wonen voor jongvolwassenen

De software van Incura is geschikt voor meerdere disciplines