010 Web Fotografie
Image default
Woningen

Hor op maat

Je bent waarschijnlijk niet de enige in Nederland die een nieuw huis heeft gekocht. Maar wat nu? Waar moet je rekening mee houden? Er zijn echt heel veel dingen waar je aan kan denken! Begin maar eens met je voordeur. Is die nog goed? Past die wel bij je? Daarna begin je in de gang en zo ga je verder. Denk per ruimte maar eens goed na; wat mis ik? Wij hebben daarom een aantal tips op rij gezet zodat jij niet weet wat je mist!

Stap 1: De entree

De gang of entree is misschien wel één van de belangrijkste plekken in je huis. Daar komen mensen binnen en krijg je vaak al het gevoel van; ik ben thuis. Zo heb je vaak op de gang ook de deur naar je wc, de trap naar boven en de deur naar je huiskamer/keuken. Er gebeurt zoveel, maar ook weer zo weinig in de gang. Denk eens na over hoe je je entree wil, want het is wel de ingang tot je huis! 

Stap 2: De woonkamer

De woonkamer, waarschijnlijk op de slaapkamer na de kamer waar je de meeste uren doorbrengt. En doordat je er zoveel uur doorbrengt moet het ook gewoon goed zijn! Zet een leuke hor op maat neer in je kozijn die bij je landelijke interieur past, of ga voor iets compleet anders, zoals een strak modern interieur met visgraten vloer. 

Stap 3: De slaapkamer

De absolute plek waar je de meeste uren doorbrengt als je thuis bent. Gemiddeld slaapt een mens 8 uur op een dag, en is ook vaak daarnaast nog minimaal een uur op de kamer. Een mooie slaapkamer zorgt voor veel rust, maar een goed uitgeruste slaapkamer met een hor in het kozijn al helemaal! Moet je eens bedenken dat je dan ’s nachts je raam open kan zetten en geen last van muggen hebt? In de zomer een absolute uitkomst. In de winter misschien wat minder omdat er geen muggen zijn. Maar bedenk maar zo; je doet het voor je nachtrust!