010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Isolatieglas

Isolatieglas. Het is vervaardigd uit twee of meerdere platen. Hiertussen zit een luchtlaag. Deze ruiten zijn aan de randen goed afgedicht om een ​​effectieve isolatie mogelijk te maken. Dit type raam is voornamelijk vervaardigd om het huis te isoleren tegen de warmte. Afgezien hiervan biedt isolatieglas nog andere voordelen.

 

Wees gezellig en comfortabel in uw huis

Ramen met isolatieglas zijn gebouwd als zeer effectieve thermische barrières. Ze zorgen ervoor dat de warmte wordt vastgehouden tijdens koud weer en houdt de warmte buiten als het warmer is. Dit wordt bewerkstelligddoorbgebruik te maken van meerdere lagen glas. Bovendien gaat er met elke laag meer warmte door en wordt deze opgesloten. Het verlies van warmte wordt hierdoor geminimaliseerd. Isolatieglas helpt ook bij andere zaken, zoals de oppervlakte-temperatuur. De geïsoleerde ramen zijn vooral handig bij extreme temperaturen zoals echt koude winters en stomende zomers. De temperaturen zijn gereguleerd, waardoor je verblijf in huis gezellig en comfortabel is.

 

Verlaag uw ecologische voetafdruk door energie te besparen

Isolatieglasramen voorkomen warmteverlies als het koud is en zorgen voor koele lucht als het warm is. Dit zal dan het stroomverbruik verminderen om de binnenkant van uw gebouw op de gewenste temperatuur te houden. Door de thermische isolatie van deze ramen kan er voor het verwarmen en koelen van een kamer aanzienlijk bespaard worden op de energie. Een optionele airco voor in de zomer, of een verwarming zal dan niet zo veelvuldig meer te hoeven worden gebruikt. U zult niet alleen meer comfort hebben, maar u helpt ook het milieu een handje in het proces.

 

Geïsoleerde glasramen zijn ook kostenbesparend

Het installeren van de isolatieglasramen kost al snel veel meer dan andere types glas. Echter, gezien de hoeveelheid geld die op de lange termijn van uw elektriciteitsrekening zal worden afgeschreven, zijn de initiële kosten zeker de moeite waard. Uiteindelijk verdient u de investering snel terug. Het comfortabel houden van de omstandigheden binnenshuis is een van de duurdere onderdelen van het onderhouden van een huis. De hitte en kou in een huis zorgen ervoor dat u met uw kachels en airconditioners in de weer bent. Met behulp van isolatieglasramen zal uw energieverbruik zeker dalen.

Gerelateerde artikelen

Een ruime keuze voor een goedkope eettafel

Hoe je kliko snel terug te vinden?

Wat is een meerpuntssluiting?