010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Kleurkeuze zwembad

Zwembaden zijn er in verschillen vormen en maten, bestaan uit verschillende soorten materialen en zijn leverbaar in diverse kleuren. De diverse materialen zorgen ook uiteindelijk voor de look die u uw zwembad mee wil geven.

Kunststof HDPE zwembad

Bij de keuze voor een kunststof HDPE zwembad kunt u kiezen uit de kleuren wit, lichtgrijze, antraciet en zwart. Bij de kleuren wit of lichtgrijze krijgt het zwemwater een hele mooie, zachte lichtblauwe kleur. Bij de kleuren antraciet en zwart wordt deze donkerder en gaat de look naar het idee van een zwemvijver.

Bouwkundig zwembad

Bij de keuze voor een bouwkundig zwembad is de keuze groter. U kunt ervoor kiezen om de betonnen bak niet te bekleden met folie, maar gewoon zo te laten. Aan het beton kan een kleur toegevoegd worden, waardoor je verschillende grijstinten kan creëren. Hoe donkerder de grijskleur, hoe donkerder het water. Ook hierbij ga je naar de look van een zwemvijver.

Bouwkundige zwembaden worden merendeels bekleed met folie. Alkorplan 2000 folie is er in vele kleuren. Ook hierbij geldt dat de kleuren wit en antraciet zorgen voor een mooie, zachte lichtblauwe kleur. De kleuren antraciet en zwart zorgen voor wat donkerder blauwkleurig zwemwater wat naar de look van een zwemvijver gaat. Alkorplan 2000 folie is er ook in de kleur blauw. Blauwe folie zorgt ook voor feller blauw zwemwater. Vroeger wilde men een blauw zwembad, maar de kleur die het zwembadwater hierdoor krijgt is niet meer van nu. Het oogt minder chique.
Alkorplan 3000 folie heeft een 3D reliëf, waardoor er een kleureffect in het zwembadwater verschijnt.  Deze folie is er in het wit, zandkleurig, bruin en donker blauw. Allen met een reliëf voor het speciale effect. 

Advies

Begrijpelijk dat het lastig is om hier een goede keuze in te maken. Door de zwembaden met de diverse bekledingen te bekijken komt hier een gevoel bij kijken en maakt u de keuze die het beste in uw tuin en bij uw leefomgeving. 

 

https://www.amarque.nl/