010 Web Fotografie
Image default
Eten en drinken

Leuk vriendinnenuitje? Doe eens een cocktailworkshop in Rotterdam.

Cocktails zijn drankjes die gemixt worden van een basis drank en vaak meerdere ander dranken. Vaak zijn deze dranken alcoholisch. Maar er zijn ook non-alcoholische cocktails, die noem je mocktails. Als basisdrankje kan je bijvoorbeeld cola, sinas, sinaasappelsap, appelsap, bessensap, cassis, sprite, limonade of rivella. Daarna doe je er nog meer drankjes bij. Je kan er bijvoorbeeld vodka, wiskey, rum, likeur, kruidenbitter, gin, wijn of bier bij doen. Soms kan je het garneren met citroensap of gefermenteerde fruitschilletjes. Daarna leer je bij de geweldige cocktailworkshop in Rotterdam hoe je moet mixen. Bij de cocktailworkshop in Rotterdam laten ze je zien dat je alle drankjes bij elkaar doet in een mixbeker, er ijs bij doet en dan vervolgens de deksel erop doet en goed hard schudt. Hoe langer je schut tijdens de cocktailworkshop in Rotterdam, hoe beter je drankje gemixt wordt.  Als je niet van alcohol houdt kan je eventueel ook alcoholvrije cocktails maken. Dan wordt er in plaats van een alcoholische drank een alcoholvrije drank in de cocktails gedaan. Dat kan bijvoorbeeld een vruchtensap zijn, maar ook een non-alcoholische versie van een normaal gesproken alcoholische drank, zoals gin.

Waar kan je een cocktailworkshop in Rotterdam doen?

Je kan op veel plekken een Cocktailworkshop doen in Rotterdam. Zo is er Rotterdam-west, Oud IJsselmonde, Smeetsland, Lloydkwartier, Chinatown, 110-morgen, Hordijkerveld, Kreekhuizen, Zomerland, Sportdorp, Millinxbuurt, Zenobuurt, Homerusbuurt, Bospolder, Platostraat, Rotterdam Rechter Maasoever, Karl Marxbuurt, Tussendijken, De Veranda en Kleiwegkwartier.

Met wie kan je een cocktailworkshop doen?

Je kan een cocktailworkshop in Rotterdam doen met je vriendinnen, als vriendinnenuitje, of als bedrijfsuitje, of als uitje met je familie, of als uitje met je partner. Tijdens de workshop is het vaak erg gezellig en wordt er veel gelachen. Vaak worden er bij zo’n workshop ook hapjes geserveerd waardoor je geen honger krijgt. Zo’n workshop is dus perfect als je zin hebt in een gezellig uitje waarbij je lekkere hapjes en drankjes krijgt.