010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Maak de matras van je bed steviger

Maak de matras van je bed steviger

Maak een bed waar je van houdt. Koop de perfecte matrastoppers en matrasbeschermers om u te helpen strak te slapen (en de bedwantsen niet te laten bijten!). Toppers zijn bedoeld om op de matras te leggen ter ondersteuning van te harde of te zachte bedden, en matras toppers geven je een extra laag demping en comfort terwijl ze jou matras beschermen. Dit betekent dat jij je huidige matras kunt laten aanvoelen als een gloednieuw matras! Het is tijd om je beddengoed te vernieuwen zodat het bij je past.

  • Waarom stevig bed nodig

Er zijn veel redenen waarom je een steviger matras nodig hebt. Het bed kan gewoon wat zachter zijn aangekomen dan verwacht. Sommige matrassen worden na verloop van tijd zachter als u ze inwerkt. Als je een rugblessure of rugpijn hebt, kan je arts je hebben aangeraden op een steviger oppervlak te slapen. Of misschien is je partner verhuisd en heeft hij of zij een steviger matras nodig. Wat het ook is, wij zijn er om je te helpen. Laten we eerst enkele redenen bespreken waarom een steviger versus een zachter bed zo belangrijk kan zijn, en daarna bespreken we enkele mogelijkheden om je matras steviger te maken.

  • Waarom hardheid belangrijk is

De hardheid van een matras topper speelt een belangrijke rol in uw slaap, gezondheid en algehele welzijn. Afhankelijk van uw gewicht, hoe je het liefst slaapt en of je al dan niet rugklachten heeft, is het noodzakelijk om een matras topper 160×200 te kiezen dat je behoeften tijdens het slapen kan ondersteunen. Omdat we acht uur per nacht slapen, wat neerkomt op een derde van ons leven, hebben we een matras topper nodig met de juiste hardheid voor ons lichaam.

Als een matras topper 160×200 te stevig of te zacht is voor je specifieke slaaphouding, kunt u veel pijn in je rug en wervelkolom krijgen. Het is belangrijk een matras topper te vinden die je gewicht en de positie waarin je graag slaapt kan ondersteunen. Zijslapers hebben bijvoorbeeld een minder stevig matras nodig dat zich tijdens het slapen kan aanpassen aan hun rondingen en wervelkolom, terwijl rugslapers misschien meer stevigheid nodig hebben. We zullen nagaan hoe jij je matras steviger kunt maken als het te zacht is.

  • Matras stevig maken

Voordat je een nieuw matras koopt, zijn er veel strategieën die je kunt toepassen als jij je afvraagt hoe je een matras steviger kunt maken. Helaas voelt een matras niet altijd even stevig aan als op de dag dat je hem in de winkel uitprobeerde. Deze opties kunnen helpen om je matras de stevigheid en het comfort te geven die je nodig hebt. Van het benutten van de proefperiode tot het gebruik van een multiplex plank onder de matras, een paar aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat je comfortabel slaapt.

  • Stevig matras

Controleer of je matras nog in de proefperiode ligt, want misschien kan je het bed terugbrengen voor een volledige terugbetaling, en meestal komt het bedrijf de matras voor je verwijderen, ook gratis. Je zou ook kunnen proberen contact op te nemen met het bedrijf en kijken of ze je kunnen helpen. Verder kan je ook proberen je matras op de grond te leggen. Als het dan stevig genoeg aanvoelt voor jou, kan je het laten liggen, of je kan een matras topper 160×200  toevoegen. De topper 160×200 geeft extra stevigheid en maakt je matras mogelijk harder. 

  • Stevig matras topper 

Wij stellen voor een matras topper 160×200 met dicht traagschuim of latex. Latex is een natuurlijk schuimmateriaal gemaakt van het sap van rubberbomen, en het staat bekend als behoorlijk stevig en responsief. Ze hebben ook synthetische latex opties, die meestal goedkoper zijn. De toppers 160×200 zijn meestal ongeveer 2-6cm dik, dus ze kunnen je bed behoorlijk dikker maken, of gewoon een beetje dikker, als je dat liever hebt. 

bed