010 Web Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek werkboeken en ander lesmateriaal voor rekenen

Bent u op zoek naar een uitgeverij waar u terecht kunt voor het bestellen van divers lesmateriaal? Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft een ruim assortiment aan leermiddelen met betrekking op diverse vakgebieden, zoals rekenen, aardrijkskunde, natuuronderwijs, taal en verkeer. Zo bestelt u eenvoudig leerzame werkboeken voor rekenen, voor leerlingen op de basisschool. Met het oefenmaterialen leren de kinderen op een speelse, doch uitdagende manier zelfstandig te werken. Voor iedere leerling biedt de uitgeverij het juiste lesmateriaal, ongeacht het niveau waar het kind op presteert.

Uitgebreide, nauwkeurig samengestelde rekenmethodes

De werkboeken voor rekenen zijn zeer nauwkeurig samengesteld en bestaan uit zorgvuldig opgebouwde lesstof. De leerlingen gaan aan de slag met puzzels en andere oefeningen en opdrachten waarbij zij de basisvaardigheden van het rekenen onder de knie leren krijgen. Zo wordt er in de werkboeken kennis behandeld, zoals de reken tafels en het rekenen met verschillende eenheden. Op de website van Educatieve Uitgeverij Kinheim vindt u het uitgebreide aanbod aan lesmateriaal. U kunt zoeken naar een specifieke titel of filters toepassen om uw aanbod te specifiëren. Voor ieder boek is er een aantal voorbeeldpagina’s te beschikking gesteld, waardoor u eenvoudig een impressie krijgt van de inhoud van de werkboeken.

De diverse proefpakketten

Van elke titel kunt u een proefpakket bestellen. Hierin vindt u alle delen van één serie, soms aangevuld met extra delen van andere series. Voldoet de inhoud niet aan uw wensen of verwachtingen? Dan kunt u het pakket binnen acht dagen weer terugsturen. Wilt u liever losse exemplaren bestellen, waarmee u een persoonlijk proefpakket samenstelt? Ook dit is mogelijk. Dit pakket kan alleen niet worden geretourneerd.

Ontdek de lesmaterialen

Heeft u interesse in het bestellen van lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse lesmaterialen aan voor kinderen van groep 1 tot aan groep 8. Heeft u vragen over het lesmateriaal of wilt u meer kennis over de uitgeverij? Schroom dan niet en neem contact op met de professionals.

https://www.kinheim.com/

Gerelateerde artikelen

Met PADI duiken leer je alle vaardigheden die je nodig hebt

Professionele outplacement en loopbaanbegeleiding

Een BHV cursus volgen bij een goede opleider in Den Haag