010 Web Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Plastische chirurgie behandelingen

Bij Dr. Grabietz kan je verschillende behandelingen van plastische chirurgie ondergaan.  Zo heb je meerdere behandelingen voor de borsten, voor het gezicht, maar ook andere lichaamsbehandelingen. Het is mogelijk om een buikwandcorrectie te doen, of zelfs je billen te vergroten met verschillende protheses. Dus mocht je niet heel lekker in je eigen lichaam zitten, dan is het een idee om een afspraak te maken voor plastische chirurgie. Op dit moment zijn er geen wachttijden, waardoor je snel aan de beurt komt voor een consult en een behandeling.

Wat houdt een buikwandcorrectie in?

Mocht je een hele hoop zijn afgevallen, of misschien zwanger bent geweest, dan kan het zijn dat er een beetje extra huid is ontstaan op de buik. Vaak is het niet fijn om dat te blijven zien, en soms kan het ook echt vervelend zijn en lastig om het dagelijkse leven door te komen. Zou je dit willen laten verwijderen, dan kan een buikwandcorrectie je daarbij helpen. Hierin wordt wat huid die overtollig is weggehaald, met daarbij het onderliggende vet. De rest er omheen, zoals de buikspieren, worden iets strakker gemaakt en alles wordt netjes gecorrigeerd. Hieronder valt bijvoorbeeld ook de navel. Er wordt dan een navelcorrectie gedaan, wat bij de ingreep van een buikwandcorrectie hoort.

Soorten buikwandcorrectie

Er zijn drie soorten buikwandcorrecties. Zo heb je een mini, gewone en een grote buikwandcorrectie. Bij een mini buikwandcorrectie wordt er voornamelijk een ingreep gemaakt in het onderste gedeelte van de onderbuik. Wordt de hele onderbuik gebruikt voor een ingreep, dan is dat de gewone standaard buikwandcorrectie. De beschrijving van de volledige grote buikwandcorrectie is op de website te lezen, maar dat houdt in dat de onderbuik, maar ook de bovenbuik wordt gebruikt. Hier worden delen in verwijderd. Dit is vaak wel de meest voorkomende correctie naar aanleiding van veel gewichtsverlies door bijvoorbeeld een maagverkleining.