010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Prachtige rondreizen in Marokko

Een rondreis door Marokko met NRV is een indrukwekkende reis waarbij de reis bijvoorbeeld begint in de bruisende stad Marrakech. Loop hier langs de prachtige kleurrijke markten, eeuwenoude paleizen en levendige straattheaters van het Djemaa el Fna-plein. Dit centrale plein is het hart van Marrakech, waar u overdag kunt genieten van marktkramen en straatartiesten, en ’s avonds van eetstalletjes die heerlijke Marokkaanse gerechten serveren. 

 

In Marrakech zijn prachtige bezienswaardigheden te bewonderen. Bezoek onder andere de Koutoubia Moskee. Deze prachtige moskee uit de 12e eeuw is een meesterwerk van Moorse architectuur en een symbool van de stad. Ook het Bahia Paleis is een bezoek waard. Dit 19e-eeuwse paleis, met zijn weelderige tuinen en gedetailleerde decoraties, biedt een kijkje in het leven van de Marokkaanse adel.

 

Vanuit Marrakech reist u door de adembenemende landschappen van de Atlasgebergte naar de kasbah’s en oases van de Sahara-woestijn. Overnacht tijdens een prachtige rondreis in Marokko aan de rand van de Sahara. Een unieke ervaring!

 

Vervolgens leidt de reis naar de historische steden Fes en Meknes, waar u kunt dwalen door de smalle steegjes van de oude medina’s, de prachtige architectuur bewonderd en de rijke geschiedenis van Marokko ontdekt. De Medina van Fez is een doolhof van smalle straatjes, traditionele souks en historische gebouwen die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan.

 

Een bezoek aan de pittoreske stad Chefchaouen, met zijn blauw gekleurde huizen en smalle straatjes, biedt een betoverend contrast met de levendige steden en de woestijnlandschappen.


Meer ontdekken van Marokko? Bekijk onze rondreizen en ga mee op avontuur! 

https://www.nrv.nl/rondreizen-marokko