010 Web Fotografie
Image default
Winkelen

Prachtige vloertegels vindt u bij een specialist in de omgeving van Rotterdam

Naar wat voor tegels bent u op zoek? U vindt een groot assortiment aan praktische vloertegels en tegels voor aan de wand bij KROON Vloeren in Steen. Neem nu de unieke houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol. 

Zeer ruime collectie vloertegels en andere tegels in de grote showroom vlakbij Rotterdam

Een grote collectie vloertegels en andere tegels bestellen in regio Rotterdam? Ga dan naar KROON Vloeren in Steen. Hier vindt u tegels in alle soorten en maten. En u krijgt onmiddellijk een idee hoe de tegels eruitzien op uw vloer of aan de wand van uw badkamer, woonkamer of toilet. De wandtegels worden namelijk gepresenteerd aan de wand, en ook de vloertegels worden gepresenteerd op de plek waar ze horen, namelijk op de grond. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, houtlook tegels, plavuizen of natuursteen tegels, bij de specialist vindt u het allemaal!

Kies voor een ruimtelijk effect met mozaïek tegels van de specialist in de regio Rotterdam

Als u een extra ruimtelijk effect wilt creëren in uw badkamer of toilet, gaat u voor mozaïek tegels. De ruimte lijkt groter door de kleinere tegels. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de grote showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen. Ook kunt u deze tegels gemakkelijk combineren met de wand- en vloertegels, zodat het een mooi geheel vormt.