010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Tandartsstoel van All Dent

Bent u op zoek naar een tandartsstoel om uw praktijk helemaal compleet te maken? Bij All Dent helpen wij u graag bij de inrichting van uw mondzorg- of tandartspraktijk. Wij begrijpen als geen ander dat uw praktijk een fijne plek moet zijn (of worden) om uw werkzaamheden op een prettige manier te kunnen verrichten. Hierbij is comfort en indeling erg belangrijk. Daarom helpen wij u graag bij het realiseren van uw ideale werkplek. Bij All Dent luisteren wij graag naar uw wensen tijdens een kennismakingsgesprek. Onze designers gaan dan hard aan de slag om een concept voor u neer te kunnen leggen. Ook als het concept en de tekeningen klaar zijn, regelen wij de realisatie voor u. Al onze producten zijn van de beste A-merken; denk hierbij aan Finse ergonomie en Italiaanse designs.

De ideale tandartsstoel voor uw praktijk

Bij All Dent vindt u uw ideale tandartsstoel voor uw eigen mondzorg- of tandartspraktijk. Zoals u al las bieden wij alleen werkstoelen van de beste A-merken. Natuurlijk kan het lastig zijn om te bepalen welke werkstoel het beste bij u en uw praktijk past. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat voor werkstoel u zoekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zithoogte en rugondersteuning zodat u zeker bent van een comfortabele houding tijdens het werken. Eén van onze stoelen is de ‘ComfortMove’. Deze stoel is speciaal ontworpen om rugklachten te voorkomen en te bestrijden door zijn kleine rugsteun die precies in uw rugholte past. De zitting en rugsteun beschikken over een kantelmechanisme waardoor u alles op uw eigen comfort kunt aanpassen. Een ander populaire werkstoel van All Dent is de ‘Dynamic’. De Dynamic beschikt over een schaarmechanisme waardoor u u kunt variëren tussen de actieve en passieve houding tijdens het zitten. Een andere werkstoel is de ErgoSolex die het bevordert om te variëren tussen een staande- en zittende houding tijdens het werken.

Het assortiment van All Dent

Naast diverse werkstoelen vindt u ook nog vele andere producten in het assortiment van All Dent. U kunt ook in onze webshop of showroom terecht voor bijvoorbeeld röntgen, thermodesinfectoren en intra-orale camera’s maar ook voor producten om uw interieur te optimaliseren met bijvoorbeeld de juiste verlichting en kastenwanden.