010 Web Fotografie
Image default
Mode en Kleding

Welke pasvorm is voor mij geschikt

Welke pasvorm is voor mij geschikt

Bij de keuze voor een geschikte bh, komt meer kijken dan alleen de omvang en cupmaat. Ook de pasvorm is een allesbepalend onderdeel of een bh wel of niet geschikt voor je is. Doordat ieder lichaam anders is, is de uitwerking van een bepaalde pasvorm ook bij iedereen anders. Mede hierdoor zijn er allerlei verschillende soorten bh’s op de markt, zodat er voor ieder lichaam een bijpassende pasvorm is. Op deze manier zorg jij ervoor, dat wanneer je de juiste cupmaat, omvang en pasvorm draagt dit ook een enorme positieve uitwerking heeft op de kleding die je er vervolgens overheen draagt.

Schouders

Een bh dragen we doorgaans de hele dag. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je bh niet alleen mooi is, maar dus ook comfortabel en dus fijn zit. Is dit niet het geval, dan zul je merken dat je jezelf een stuk minder zelfverzekerd voelt. Door te zorgen dat zowel de cupmaat, omvang en pasvorm juist zijn ben je al een heel eind. De volgende stap is het juist afstellen van je bh. Het maakt niet uit voor welke bh je kiest, het afstellen van de schouderbandjes is bij zowel bij een plunge bh als bij een push up bh ontzettend belangrijk. Wanneer de bandjes te strak zitten, dan zal dit ervoor zorgen dat de bandjes gedurende de dag gaan schuren of zelfs in je schouders gaan snijden, iets wat je absoluut niet wilt! Zorg er dan voor dat je ze iets minder strak doet.

Rug

De bh band is één van de andere zaken waarmee jij je bh kunt afstellen. Vooral bij een bh grote maten is het juist afstellen van deze band een belangrijk onderdeel om te zorgen dat je borsten de juiste ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om gedurende de gehele dag comfortabel te kunnen blijven zitten. Wanneer de band te strak zit, dan is het verstandig de omvangsmaat van je lichaam nogmaals goed op te meten. Uiteraard is deze band verstelbaar met de verschillende afstanden haakjes, maar wanneer je niet verder kunt, dan is je bh waarschijnlijk te klein.

Beugel

De meeste bh’s zijn voorzien van een beugel. Dit zorgt voor een stukje extra ondersteuning en zorgt ervoor dat je bh in de juiste vorm blijft. Toch kan het wel eens voorkomen, dat deze beugel na verloop van tijd in je huid steekt. Dan kan dit twee dingen betekenen, je bh zit te strak of je bh is aan vervanging toe. Is dit eerste het geval, dan is een beugelloze bh waarschijnlijk een goede oplossing.

 

Gerelateerde artikelen

Een tas voor mannen

Perfecte galajurken op maat gemaakt

Hippe sokken voor elke dag