010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

3x wanddecoratie waar je reiskriebels van krijgt

De coronapandemie heeft er bij reisminnend Nederland aardig ingehakt, toen het maken van trips naar verre oorden ineens lastiger dan ooit bleek. Fotoboeken van vakanties werden vaker onder het stof vandaan gehaald en fantasieën over de volgende reis werden steeds vaker uitgewisseld tussen vrienden. Maar naast deze handelingen zijn er ook nog andere manieren om het ultieme vakantiegevoel in je naar boven te halen, zoals het ophangen van wanddecoratie woonkamer waar je op elke dag reiskriebels van krijgt. In dit blog lichten we een aantal voor je uit!

 

Hexagons 

 

Zeshoeken heten met een moeilijk woord ook wel ‘hexagons’, dat afgeleid is uit het oud-Grieks. Plaats je een aantal van dat soort hoeken dicht tegen elkaar aan, dan ontstaat er een prachtige creatie. Herinner je die toffe reis naar Zuid-Afrika nog, waar je in Kruger Park de mooiste leeuwen van dichtbij aanschouwde op safari? Bestel dan een aantal zeshoeken waar deze roofdieren op afgebeeld staan. Zullen we wedden dat je dan wat minder rouwig bent om de beperkte reizen die je momenteel kunt maken? 

 

Wereldkaart

 

Jij als echte ‘mr Worldwide’, zal waarschijnlijk maar weinig moeite hebben met het aanwijzen van de landen waar je ooit voet aan land zette. Maar wereldkaarten blijven fascinerend. Ze geven je inzicht in verborgen eilandjes die toebehoren aan landen, tonen aan hoe gek afgebakend Afrikaanse landen zijn en hoe ver Nieuw-Zeeland eigenlijk wel niet van ons verwijderd is. 

Muurcirkels

 

We hebben in West-Europa massaal de luxe dat we over het algemeen in staat zijn om iedere bestemming te bezoeken die we maar willen. Maar de pandemie heeft ons doen inzien dat het eigen land er ook best mag zijn. Want zeg nou zelf: eindeloos de zee in turen vanaf het Scheveningse strand, is zo verkeerd nog niet toch? Mochten deze herinneringen ook bij jou een prettig gevoel opwekken, dan zijn de muurcirkels waar het Nederlandse strand op geprojecteerd staat wel wat voor jou. Je kunt kiezen voor een exemplaar waar het overdag is, maar misschien vind je het wel veel mooier om iets aan de wand te hangen waar de zonsondergang plaatsvindt. 

https://www.sweetlivingshop.nl/