010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Taski

Al meer dan 65 jaar biedt TASKI innovatieve producten om gebouwen schoon te houden op een professionele manier. Bewezen methodes, vernieuwende producten en deskundig advies voor het reinigen en onderhouden van allerlei vloeren, sanitair en complete werkomgeving. Als onderdeel van Diversey, draagt TASKI bij aan het elke dag beschermen en verzorgen van mensen.

 

Totaaloplossingen

Sanitair hygiëne, vloeronderhoud of interieurreiniging: voor iedere toepassing binnen gebouwenonderhoud biedt Diversey met TASKI een totaaloplossing op maat. Zij stemmen producten, hulpmaterialen, doseersystemen en werkmethoden nauwkeurig op elkaar af. Zo bereikt men een optimaal reinigingsresultaat en wordt er bespaard op integrale kost.

 

Innovatie Innovatie is een belangrijk onderwerp binnen de bedrijfsvoering van Taski. Zij zijn voortdurend bezig om nieuwe, effectieve en efficiënte oplossingen te vinden die voldoen aan de behoeften binnen de sector schoonmaak. Op deze manier introduceren zij elk jaar belangrijke innovaties.

Duurzaamheid

Sinds de oprichting is Diversey gefocusd op duurzaamheid. Om te kunnen blijven voorzien in de behoeften van vandaag, zonder de toekomst op het spel te zetten is duurzame ontwikkeling nodig. Dit uitgangspunt is vertaald in de ‘Facilitators for Life’ duurzaamheidstrategie. Deze is gericht op ambitieuze doelstellingen in de volgende drie kerngebieden: het verbeteren van het milieu, beschermen en zorgen voor de mens en het leveren van duurzame innovatieve oplossingen.

Facility Trade Group is een onafhankelijke schoonmaak groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel schoonmaakartikelen is dit een greep uit het assortiment van Taski producten bij Facility Trade Group:

  • Schrobzuigmachines
  • Eenschijfmachines
  • Robots
  • Stofzuigers
  • Waterzuigers
  • Tapijtreinigers

 

Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over het assortiment van Taski.

https://facilitytradegroup.nl/

Gerelateerde artikelen

Vergelijk: eenpersoons dekbed en tweepersoons dekbed

Hoe kun jij beter leren voetballen?

Een sanitair onderhoudsplan, luchtkanaalreiniging en veel meer vindt u bij de specialist