010 Web Fotografie
Image default
Woningen

5 redenen om voor een goed loodgietersbedrijf in Rotterdam te kiezen

Er zijn veel goede loodgieters die 24/7 paraat staan om mensen te helpen. Voor spoedeisende klussen of voor reparaties op maat, kunt u op deze vakmensen rekenen. Toch zijn er ook wat minder goede loodgieters die hun klus maar half afmaken of niet erg betrouwbaar zijn. Het herkennen van een goede loodgietersbedrijf is soms best lastig. Ons bedrijf herkent u door deze 5 redenen. Tijd om voor loodgietersbedrijf Rotterdam te kiezen!

 

Wij zeggen eerlijk wat er aan de hand is en werken veilig

Wij lossen al uw loodgietersproblemen op, wij hebben een zeer uitgebreid expertise op dit vakgebied. Of het nu verstoppingen, cv installatie of grote dak reparaties zijn, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij gaan pas weg als de klus is geklaard en u tevreden bent. Bij ons krijgt u precies te horen en zien wat de oorzaak van het probleem is en ook het eindresultaat laten we aan u zien. U kunt ook erop vertrouwen dat we daarnaast loodgietersbedrijf Rotterdam veiligheid hebben staan. Wij creëren een veilige werkplek, alvorens wij beginnen. Wij kunnen de situatie meteen inschatten als we bij het probleem zijn. Als u een spoedeisende klus hebt, staan wij zeven dagen, dag en nacht voor u klaar en maken duidelijke afspraken.

 

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf Rotterdam

Wij staan al jaren goed bekend bij onze bedrijven en particulieren. Alle verplichte certificaten, vergunningen en keurmerken zijn in ons bezit en regelmatig worden onze collega’s loodgieter Rotterdam getraind en worden ze door middel van cursussen up to date en vooral scherp gehouden. Onze loodgieters hebben allemaal de nodige certificeringen en hebben hun eigen expertises in onze bedrijfstak. Denkt u hierbij aan:

  • Installatietechniek
  • Watertechniek
  • Afvalstoffen vervoeren
  • Elektrotechniek
  • Brandpreventie
  • Legionellapreventie

 

Reviews

Voor elk bedrijf zijn reviews heel belangrijk. Voor ons, maar ook voor onze klanten. Het doet ons goed als klanten tevreden over ons zijn, maar we leren ook van kritiek. Er zijn veel reviews over ons geschreven, waarvan 88% van de klanten meer dan tevreden over ons zijn. U kunt ons zelf ook beoordelen, nadat wij de klus bij u hebben geklaard. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij zijn sociaal ingesteld en zullen u over alles informeren en adviseren over alle werkzaamheden. Wij hopen dat als u tevreden over de loodgieter Rotterdam bent, u ons dan zult aanbevelen bij anderen.

 

Loodgieter Rotterdam op maat

Wij verkopen geen praatjes, maar komen meteen in actie als u met spoed ons nodig heeft. Wij werken met offertes op maat en sturen de juiste loodgietersspecialist die u nodig heeft. U kunt al onze dag/nacht en weekend tarieven van te voren met ons bespreken, maar begrijpen dat met een spoedklus eerst het probleem moet worden verholpen. Voor vragen staan we graag voor u klaar!

https://loodgieter-rotterdam.nu/