010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Organiseer uw eigen pubquiz of spellenavond

Wilt u een ouderwetse leuke spelletjesavond spelen met uw vrienden? U kunt het eenvoudig zelf organiseren. Met enkele specifieke en simpele tips beleeft u een onvergetelijke avond. Laten we het proces stap voor stap doorlopen.

Pubquiz, twister, monopoly of andere spellen spelen?

Misschien wel de belangrijkste vraag ’s nachts. U hoeft natuurlijk niet alleen te antwoorden. Laat iedereen van tevoren nadenken over de geweldige games die ze kunnen spelen, en het is nog gemakkelijker voor iedereen om games te vinden die ze leuk vinden en die ze thuis mee kunnen nemen, zoals barquizzen. Op deze manier zijn er altijd games die u nog nooit eerder hebt gespeeld. Voor elk wat wils.

Maak duidelijke regels vooraf

Om te voorkomen dat u de regels bespreekt tijdens het spelen van het spel, is het belangrijk om alles goed door te lezen voordat u het spel gaat spelen. Hoe vaak gooit u 7 terwijl u kaarten speelt, en een van hen interpreteert het als “7 geeft alles” terwijl de ander de beurt overslaat … Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Tip: opwarmen Regel zo nodig een opwarmwedstrijd. Niet om te winnen, maar om weer een stap in het spel te zetten.

Zorg ervoor dat uw score goed is

Maak indien nodig een scorebord of laat iemand verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van de score. Het is altijd leuk om uw persoonlijke highscore te kunnen blijven verbeteren

Beloon of kroon de winnaar

Bereid de prijzen voor de winnaars voor. Dit zal de volgende speelavond meer enthousiasme genereren.

https://partyspellen.nl/product/de-pubquiz/