010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Andere singles ontmoeten? Ga speeddaten met Search4Love!

Ben jij single en heb je zin in een avondje uit waarbij je veel andere singles ontmoet? Ga dan eens speeddaten met Search4Love! Bij ons ontmoet je tot wel 15 singles op 1 avond, best wel veel kans dus dat je een single tegenkomt waarmee jij een leuke match hebt.

Woon jij in of in de buurt van Den Haag? Dan kan je je inschrijven voor speeddaten in Den Haag. Onze avonden zijn geschikt voor alle leeftijden. We delen de avonden in op leeftijd, zodat jij singles kan ontmoeten die van jouw leeftijd zijn. De verschillende leeftijdscategorieën zijn van 20 tot 35 jaar, van 30 tot 45 jaar, van 40 tot 55 jaar en van 50 tot 65 jaar.

De host of hostess zorgt voor een ontspannen avond

Vind je het best wel spannend om deel te nemen aan een speeddate avond? Dat snappen we maar dat is nergens voor nodig! Zie het vooral als een leuk avondje uit. Wij hebben altijd leuke locaties voor onze speeddates, zoals hippe bars, gezellige cafés of knusse restaurantjes.

Je staat er ook niet alleen voor, er is altijd een host of hostess aanwezig die ervoor zorgt dat het een gezellige avond wordt met een ontspannen sfeer. Tijdens je dates wordt je voorzien van lekkere hapjes, drankjes kan je bij ons bestellen. Voordat we beginnen met daten kan je genieten van het gratis welkomstdrankje.

Elke date duurt 4 minuten. Voel je geen klik met een date? Dan zijn die 4 minuten zo voorbij. Heb je wel een leuke klik met een date en blijken jullie aan het eind van de avond een match te zijn? Dan kan je zelf bepalen of je jouw match beter wilt leren kennen en jullie samen nog een keer afpreken.

Plan jouw avondje uit vandaag nog

Search4Love gunt iedere single een leuke liefde in zijn of haar leven. Daarom organiseren wij niet alleen maar speeddate avonden in Den Haag. Je kan bij ons onder andere speeddaten in Arnhem, Amsterdam en Eindhoven.

Op onze site kan je alle locaties zien waar wij onze speeddate avonden organiseren. Zie je het wel zitten zo’n avondje speeddaten? Registreer je dan vandaag nog via onze website. Na je registratie kan je onze agenda inzien en jouw speeddate avondje plannen. 

https://www.search4love.nl/

Gerelateerde artikelen

Wees een van de duizenden mensen die hun haar doneren

Led Design Holland weet hoe je structureel kunt bezuinigen op de energiekosten

Bij Ritom Mortier zijn verschillende maten holnieten te bestellen