010 Web Fotografie
Image default
Cadeau

Slimme puzzels worden een gewoon onderdeel van speedcubing

 Dit model bleek geavanceerder te zijn dan de slimme kubus van Xiaomi. In deze kubus is een gyroscoop ingebouwd, waardoor onderscheppingen in de applicatie worden getoond. Dit helpt om monsters nauwkeuriger te analyseren en nauwkeurige reconstructies te bekijken.

Deze kubus kan worden aangepast. Vervangbare moeren zijn niet inbegrepen, maar er zijn veren. De Xiaomi-kubus kan niet worden aangepast, omdat in de centrale elementen elektronica is geïnstalleerd.

Twisting Gun 356 Ai 3x3x3 past op elke speedcube. Het bedrijf probeerde ervoor te zorgen dat de slimme vulling het draaien niet belemmerde en dat de kubus perfect was. De puzzel kan niet worden gebruikt in wedstrijden, aangezien de ACV-regels dit verbieden. Maar de kubus is compatibel met Robot Gun, dat de puzzel zelfstandig kan samenstellen en door elkaar gooien.

In de applicatie waarmee de kubus is verbonden, kun je het opnemen tegen andere mensen, games spelen en plezier hebben met andere modi. In het voorjaar van 2020 heeft Gan LED’s in de kubus toegevoegd, die oplichten terwijl de puzzel wordt opgeladen.

In dit model hebben we alle functies geïmplementeerd die speedcubers nodig hebben. Hoewel de prijs per kubus hoog is, zal elke geïnvesteerde roebel zijn vruchten afwerpen. Als je droomt van een vergelijkbare kubus, maar voor een meer bescheiden prijs, heeft Gan een model zonder gyroscoop uitgebracht – de Gan 356 I Play. – Meer informatie over

 

rubiks cube kopen

 

https://breinbrekers.be