010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Beste verkoeling door de beste aircooler te kiezen

Moderne aircoolers

Compacte aircoolers zijn nieuwe klimaatapparaten die tussen een ventilator en airco inzitten qua functionaliteiten. Het zijn ventilatoren die een koelfunctie hebben door middel van koud water. Ze zijn ideaal voor mensen met een kleiner budget die geen dure airco aan willen schaffen. Aircoolers lijken op een mobiele airco maar hebben als bijkomend voordeel dat je geen afvoer naar buiten nodig hebt. Ze koelen echter minder sterk dan een mobiele airco, maar kunnen het klimaat wel aangenaam maken in huis of op het kantoor. Kijk voor aanschaf wat de beste aircooler is.

Beste aircooler: Trotec Pae 51

Een van de beste aircoolers is de Trotec. Deze staat helemaal bovenaan als het om goede aircoolers gaat. Last van droge lucht in huis? De Trotec Pae 51 koelt de woning af en bevochtigd ook nog eens. De luchtvochtigheid wordt dus hoger en daardoor wordt het klimaat direct een stuk aangenamer. Zet de aircooler bijvoorbeeld in de nacht naast je bed om zwetende nachten te verminderen. Met 60 dB is deze vrij stil.

Tristar AT Aircooler 5450

Dit apparaat is een van de stilste aircooler en bevat maar 45 dB aan geluid. Het apparaat is te koop voor een goede prijs van 99 euro. Het vermogen is voldoende om een kleine slaapkamer of woonkamer van stabiele temperaturen te voorzien. Je vult het water bij in een 4,5 liter vultank.

MaxxHome Coolstar Aircooler

Ook deze aircooler van 52dB is ideaal voor kleinere ruimtes. Zoals een babykamer bijvoorbeeld door de geruisloze eigenschappen. De ergste warmte wordt minder met dit compacte apparaat.

Goede aircoolers

De beste aircooler moet aan een aantal eigenschappen voldoen zoals weinig geluidsoverlast, goede luchtbevochtiging en een vermogen om een redelijke ruimte aan te kunnen. Aircoolers zijn vooral geschikt voor ruimtes waar de lucht erg droog is.

https://bestetip.nl/