010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Gellak

Het wordt steeds populairder om jouw nagels mooier te maken door middel van een kleurtje of een printje. Door middel van gellak kan je jouw nagels om toveren tot mooie juwelen. De gellak kan je eenvoudig aanbrengen op jouw eigen nagels. Door middel van een aantal stappen wordt de gellak hard en daardoor blijven je nagels langer mooi. Wij vertellen jou graag alles over gellak. Lees snel verder en wie weet draag jij binnenkort ook gellak op jouw nagels. 

 

Hoe werkt het? 

Alles eerst is het praktisch om jouw nagelriemen naar achteren te drukken. Op deze manier maak je de gehele nagel vrij om te gaan lakken. Vervolgens wordt er gestart met een basecoat. Dit is de onderste laag en biedt bescherming voor jouw nagels. De basecoat wordt uitgehard door middel van een daarvoor bestemde UV-lamp. Wanneer je je nagels ongeveer een minuutje in de UV-lamp hebt laten drogen, dan kan je aan de slag met de volgende laag. Dit is de laag waarbij jij je eigen kleurtje kunt kiezen. Je lakt je nagels en vervolgens wordt ook deze laag uitgehard in de UV-lamp gedurende een minuutje. Als laatste wordt de topcoat aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat de gellak wordt beschermt. Tenslotte wordt deze laag ook gedurende een minuutje uitgehard in de UV-lamp. Vervolgens kun je genieten van prachtige nagels. 

 

Gellak verwijderen 

Je hebt een periode genoten van de mooie nagels. Na verloop van tijd gaan de nagels uitgroeien en wordt het minder mooi. Je wilt de gellak graag verwijderen. Bij een nagelsalon wordt vaak gebruik gemaakt van een elektrische vijl, maar deze hebben velen van ons niet in huis liggen. Wij vertellen jou graag hoe jij thuis de gellak van jouw nagels af kunt halen. De meest gebruikte manier is om de gellak te laten weken in aceton. Je besprenkelt een wattenschijfje met aceton. Dit wattenschijfje vouw je om jouw nagel heen. Het wattenschijfje klem je om jouw vinger vast met stukje aluminiumfolie, zodat de aceton goed kan intrekken. Na ongeveer 20 minuutjes kan je het aluminiumfolie en het wattenschijfje verwijderen. Je zult merken dat de gellak los zit en vervolgens kan je het eenvoudig verwijderen. 

 

Nazorg 

De gellak is verwijderd en je besluit om niet meteen opnieuw gellak op te doen. Het is tijd om jouw nagels de volledig aandacht te geven voor optimale verzorging. De nagelriemolie verzorgt jouw nagels en de nagelriemen. Door nagelriemolie te gebruiken zul je merken dat je geen loszittende velletjes hebt en dat je nagelriemen niet zullen uitdrogen. 

 

Producten kopen? 

Van basecoat tot UV-lamp, ieder product is essentieel om de nagelsalon naar jouw huis te halen. De producten zijn een stuk goedkoper dan een bezoek aan de nagelsalon. Daarnaast kan je zelf bepalen welke kleuren jij wilt en wanneer je de gellak aanbrengt. Na een beetje oefenen krijg je het al snel onder de knie en ben jij de nagelartist van jouw stad! Alle producten omtrent de gellak zijn verkrijgbaar bij Topcodecosmetics.nl

 

https://www.topcodecosmetics.nl/