010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Binnendeuren stijlen: dit zijn je mogelijkheden

Het maakt niet uit hoe jij jouw woning inricht: in je zoektocht naar een binnendeur zijn er altijd binnendeuren die hier perfect bij aansluiten. Deuren zijn niet alleen verkrijgbaar in meerdere maten, maar ook in verschillende stijlen en uitvoeringen. Bekijk hier de meest bekende binnendeuren stijlen en ontdek wat het beste bij jou past.

Klassiek

Een klassieke binnendeur / porte interieur is meestal verkrijgbaar in zachte kleuren en bestaat uit een eenvoudig paneel. Je kunt daarnaast kiezen voor een decoratieve afwerking zoals glas in lood, maar ook als het gaat om deurbeslag heb je verschillende mogelijkheden. Een klassieke deur is rustig en eist de aandacht niet direct op.

 

Modern

Moderne binnendeuren worden geleverd in opvallende kleuren: van strak wit tot diep zwart en alles hier tussenin. De deur wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van strakke en rechte lijnen. De afwerking is daarnaast ook strak en ook de deurklink is vaak recht zonder golvingen.

Landelijk

Landelijke binnendeuren zijn nog altijd populair. Je hebt veel vrijheid als het gaat om kleuren, want deze deuren zijn verkrijgbaar in zowel lichte als donkere tinten. Het deurmodel is vaak robuust en ook de deurklink is grof. Zowel schuif- als draaideuren zijn in deze stijl verkrijgbaar.

Tijdloze binnendeuren

Weet je niet of een van de bovenstaande stijlen bij jou past? Het is ook mogelijk om voor een tijdloze look te gaan. Tijdloze binnendeuren zijn strak, wit of off-white geschilderd en hebben vaak een mooi en strak paneel. Met tijdloze binnendeuren weet je in ieder geval zeker dat je goed zit!

 

https://www.portesinterieures.be