010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Wij zijn specialisten in 3D Printen

Wij zijn gespecialiseerd in 3D-printers die zowel voor hobbyisten als professionals kunnen worden gebruikt. We bieden een grote selectie van zowel oudere modellen als de nieuwste op de markt. Onze 3D-printermodellen variëren van basiskits voor beginners tot volledig geassembleerde en voor u gemaakte printers voor degenen die meer ervaring hebben met deze technologie.

XYZprinting350 pro

De naam van dit product spreekt voor zich. U kunt met deze printers heel unieke dingen maken, omdat u niet wordt beperkt door wat bedrijven die de printers produceren, maken of u proberen te laten afdrukken. De 3D-printers van 3DPrinters-store kunnen zonder computer, laptop of tablet worden gebruikt. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en bedoeld voor gebruik thuis of op het werk.

Met de XYZ Pro 3D printers kunt u eenvoudig alles maken wat u maar kunt bedenken. Van prototypes en modellen tot onderdelen en accessoires, de mogelijkheden van wat het kan maken, worden alleen beperkt door uw verbeeldingskracht. Met zijn krachtige microprocessor, LCD-scherm met hoge resolutie, draadloze mogelijkheden en SD-kaartondersteuning is deze gebruiksvriendelijke 3D-printer direct klaar om af te drukken.

Eindelijk een nieuwe en ingenieuze manier om driedimensionale objecten te creëren. 3D-printers zijn ideaal voor thuisgebruik en hier volgt een gedetailleerd overzicht van de voor-, nadelen en toepassingen van deze opwindende technologie.

Als er één technologie is die de titel “de toekomst” verdient, is het 3D-printen. Deze innovatieve methode om driedimensionale objecten te bereiken lijkt steeds beter te worden en begint een impact te maken in een hele reeks industrieën. Nu alles van speelgoed tot auto’s wordt gemaakt met deze geweldige uitvinding, is het moeilijk om een ​​reden te bedenken waarom 3D-printen niet een van de beste dingen zou zijn sinds gesneden brood, of zelfs gesneden brood zelf.

We hebben een volledige lijn van 3D-printers en 3D printer filament. Onze 3D-printers zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en prijzen. Bij 3DPrinters-Store hebben we de beste 3D-printers die momenteel op de markt zijn.

 

https://3dprinters-store.com/